Tigara electronica Nr 1 va asteapta pe Facebook!

BUCURESTI - 11 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Tigara electronica Nr 1 va asteapta pe reteaua de socializare Facebook. Va asteptam sa dezbatem cele mai noi informatii despre tigari electronice.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In ultima vreme din ce in ce mai multi romani petrec timp pe reteaua de socializare Facebook. Potrivit ultimelor statistici, 4.4 milioane de romani au cont pe Facebook. Motivele pentru care romanii petrec timp pe Facebook sunt nenumarate, de la dorinta de a comunica si de a intalni prieteni noi pana la descoperirea de oameni cu pasiuni comune.

De aceea, noi cei de la Tigara electronica Nr 1, am luat decizia de a crea un cont de Facebook pentru utilizatorii de tigari electronice. Aici postam zilnic noutatile care apar despre tigara electronica, aici dezbatem pe seama acestor noutati si tot aici, incercam sa cream o comunitate a pasionatilor de tigara electronica.

Din ce in ce mai multe persoane au descoperit potentialul si beneficiile pe care le are tigara electronica. Numarul romanilor care au renuntat la fumat cu tigari electronice a crescut foarte mult in ultimul an. Se estimeaza ca pe viitor numarul acestora sa se dubleze.

Tigara electronica este un dispozitiv conceput pentru a ajuta fumatorii sa renunte la tigarile traditionale. Tigara electronica nu contine tutun, nu scoate fum si nu afecteaza sanatatea celui care o foloseste. Studiile confirma faptul ca tigara electronica este mai sanatoasa decat tigarile clasice. Pana in prezent tigara electronica s-a dovedit a fi eficienta pentru milioane de fumatori din intreaga lume.

Ii asteptam pe Tigara electronica nr1 Facebook (facebook.com/etigaraelectronica.nr1) pe toti cei care sunt interesati de acest dispozitiv si care doresc sa afle mai multe detalii despre el. De asemenea, pe contul nostru de Facebook puteti intalni persoane care deja au renuntat la fumat cu tigara electronica si care va pot impartasi impresiile lor.