Tigara electronica poate preveni boli incurabile

BUCURESTI - 5 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Sanatate, Social, Sport

Mai mult de 50% din cazurile de boala Alzheimer ar putea fi prevenite prin schimbarea stilului de viata si reducerea unor factori de risc major cum ar fi nivelul scazut de educatie, fumatul, lipsa de exercitiu si tratarea si prevenirea depresiei, spun cercetatorii din Universitatea din California, San Francisco.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Daca luam in considerare acesti factori, ar putea tigara electronica sa reduca numarul bolnavilor de Alzheimer?

Prin aburitul de tigari electronice nu inhalam nici gudron si nici alte 4000 de substante cancerigene, pe care le-am inhala daca am fuma tigari clasice. Tigara electronica nu dauneaza sanatatii tale si nici a celor din jur.

Acest dispozitiv este alcatuit dintr-un cartus (ce contine amestecul de substante), atomizor (partea care vaporizeaza lichidul) si baterie (ofera curent atomizorului pentru a vaporiza). Atomizorul se infileteaza in baterie iar cartusul se introduce in atomizor.

Sistemul de functionare al tigarii electronice este destul de simplu. Principala componenta este atomizorul care este alimentat de o baterie reincarcabila. Cartusele incarcate cu nicotina lichida se baga in atomizor si odata ce utilizatorul trage din atomizor, acesta vaporizeaza instantaneu nicotina si o transforma intr-o ceata. Toate componentele se reunesc impreuna si formeaza un dispozitiv care nu numai ca arata ca o tigara clasica dar are si aproximativ aceeasi marime. Iar pentru a reda cat mai bine efectul psihologic tigara electronica are in varf un led care se aprinde de fiecare data cand tragi din ea pentru a semana cat mai bine cu o tigara clasica.

In plus, odata cu trecerea la tigari electronice au loc schimbari majore, in bine, in corpul nostru. Avem mai multa energie si putem face exercitii fizice mult mai usor.

Cu timpul, poate ca se va demonstra ca tigara electronica ar putea contribui la reducerea numarului bolnavilor de Alzheimer. In fond, poate ajuta la reducerea a 2 facori de risc din cei ce pot declansa boala Alzheimer.

Copyright: tigaraelectronica-nr1.ro