CEU Business School prezinta programele sale de MBA

BUCURESTI - 21 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Central European University Business School ii invita pe cei interesati sa afle mai multe informatii despre programele sale de MBA sa participe la prezentarea ce va avea loc in data de 28 martie 2005, orele 18:30, la Athenee Palace Hilton. Prezentarea va fi sustinuta de domnul Andreas Antonopoulos, directorul programelor de masterat din cadrul CEU Business School.

CEU Business School prezinta programele sale de MBA

Daca vreti sa obtineti un MBA intr-o perioada de timp care sa va avantajeze din punct de vedere profesional, fara a sacrifica din calitatea academica, atunci noul program de MBA full time al CEU Business School este ceea ce cautati. Programul este in acelasi timp complet si cere o dedicare totala. Veti face parte dintr-un grup dinamic de entuziasti din peste douazeci de tari, acesta fiind proportionat astfel incat sa ofere un echilibru perfect intre diversitatea culturala si atentia individuala oferita fiecarui participant. Programul de MBA full time ofera o combinatie de cunostinte teoretice de management global si studii de caz inspirate din realitatile economiilor din regiune. Programul va fi oferit in 6 module, din septembrie 2005 pana la sfarsitul lui iulie 2006.

Nu toata lumea isi permite insa sa isi paraseasca locul de munca pentru a urma un program de MBA si nu toata lumea vrea sa oscileze intre munca, scoala si viata personala in fiecare zi. Programul de weekend MBA ofera aceeasi combinatie de teorie si practica a programului de MBA full time, toate cursurile fiind insa oferite la sfarsit de saptamana. Astfel, puteti urma un program de MBA fara a va intrerupe cariera profesionala, deoarece programul de weekend MBA a fost conceput special pentru cei ce doresc sa isi continue activitatea la locul de munca. Acest lucru le permite participantilor sa separe activitatea profesionala de cea academica, putandu-se astfel concentra pe deplin in ambele.

Programul international de masterat in management (International Master's in Management), cunoscut si sub numele de Executive MBA, este un program unic destinat profesionistilor cu experienta practica in managementul companiilor si ce doresc sa completeze un program academic fara a se indeparta de responsabilitatile locului de munca din cadrul companiilor in care activeaza. Programul este organizat pentru a se mula perfect pe programele extrem de dinamice ale managerilor de companii, oferind in acelasi timp o experienta cu adevarat internationala, atat din punct de vedere a locatiilor unde au loc cursurile, cat si din punct de vedere al participantilor si a corpului profesoral. Programul de Executive MBA a fost clasificat anul trecut pe locul 11 la nivel mondial de catre publicatia Financial Times.

Despre Tigros Net

CEU Business School a fost fondata in anul 1988 de catre un grup de vizionari, printre care se numara filantropul George Soros si antreprenorul Sándor Demján, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene (CEU - Central European University).
Pentru mai multe informatii:
Daniel Secareanu
CEU Business School
secareanud@gsb.ceu.hu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigros-net/ceu-business-school-prezinta-programele-sale-de-mba