NOI - Premiera la Compania Dan Puric...pe Lipscani

BUCURESTI - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Joi, 11 Iunie 2009, de la orele 19:30 va invitam la premiera spectacolului 'NOI' prezentat la Sala Rapsodia, din str. Lipscani nr. 53, de Compania de teatru condusa de maestrul Dan Puric.
Spectacolul NOI este poate cea mai îndrăzneaţă manifestare a unei generaţii de tineri artişti de până acum. Într-un spectacol de aproape două ore, 23 de oameni sunt în acelaşi timp actori, regizori, scenografi şi coregrafi. O adevărată demonstraţie de curaj şi originalitate, o Commedia dell' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecător asupra contemporaneităţii.

NOI - Premiera la Compania Dan Puric...pe Lipscani

Un spectacol în care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentaţie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagoniştii spectacolului NOI promit să aducă în faţa spectatorilor propria lor variantă de lume, ceva mai puţin zbuciumată, ceva mai puţin speriată de greutăţile zilei, o lume mai colorată, în care oamenii ştiu să râdă fără batjocură şi să fie trişti fără dulcegării.
- Distributie:
Antoanela Vladescu, Claudia Susanu, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu, Raluca Urea, Andreea Paduraru, Lelia Marcu, Nadejda Dimitriu, Alexandra Neacsu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Vadim Rusu, Petre Voicu, Axel Moustache, Stefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Rosu, Matei Muntiu, Paul Cimpoieru, Alex Calin, Sebastian Petrovici.
- Costume: Anca Cernea
- Coregraf: Lelia Marcu
- Sound design: Ilina Pepine
- Regia: 'Noi'