'VIS'-ul lui Dan Puric

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dupa turnee in 24 de tari din lumea intreaga, 'VIS' se intoarce la Bucuresti la Sala Rapsodia, Miercuri, 4 IUNIE 2008, orele 19:30.
Un one man show al unui maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale. Totul explodeaza la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf. Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane.

'VIS'-ul lui Dan Puric

Intr-o lume ce isi inhiba reactiile emotionale in public sau mimeaza/simuleaza reactii contrare, spectacolul lui Dan Puric a adus emotia proaspata, tulburatoare a artistului care, dezbracat de haina cliseelor textului, ne-a daruit inima lui.
Construit dintr-o serie de imagini gestuale, dans, expresivitate la maximum, 'VIS'-ul are meritul de a surprinde publicul, de a-l incita. Tablourile dansante ale lui Dan Puric se cer descifrate, dincolo de tutela cuvantului. E un risc asumat de creator. Vom intelege mesajulul actorului? Poate, nu de fiecare data. E riscul acestui gen de spectacol, tocmai din cauza ambiguitatii unui asemenea limbaj.

Despre TINERIMEA ROMANA Centrul National de Arta

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53
Relatii si rezervari la tel. 315.89.80 sau 0722.768.648