INKU - 5 reguli de aur pentru carti de vizita de nota 10

BUCURESTI - 13 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Atunci cand participi la conferinte, targuri sau evenimente, schimbul de carti de vizita de la sfarsitul unei conversatii este crucial pentru stabilirea unei viitoare relatii parteneriale sau de afaceri. Insa cum te asiguri ca detii cartea de vizita care te va face remarcat?

5 reguli de aur pentru carti de vizita de nota 10

Atunci cand participi la conferinte, targuri sau evenimente, schimbul de carti de vizita de la sfarsitul unei conversatii este crucial pentru stabilirea unei viitoare relatii parteneriale sau de afaceri. Insa cum te asiguri ca detii cartea de vizita care te va face remarcat?

Cartea de vizita trebuie sa arate profesionalismul tau, sa ofere incredere si sa il determine pe cel care o primeste sa te contacteze ulterior.

Cum sa faci o carte de vizita de nota 10:

 

Aminteste-ti: prima impresie conteaza!

Cartea ta de vizita spune multe despre tine si despre compania ta. Designul sau trebuie sa comunice valorile pe care le promovezi, sa diferentieze afacerea ta de restul concurentei si sa ii determine pe cei care o primesc sa revina asupra ei si sa te contacteze. Ai un job care impune multa seriozitate? Atunci cartea de vizita va trebui sa fie simpla, clasica. Daca, in schimb, serviciile pe care le promovezi tin de zona de creatie, ai libertatea sa te joci cum vrei tu cu designul cartii de vizita, folosind chiar si culori indraznete sau un slogan captivant.

 

Alege dimensiunea si forma potrivita

Inainte de a crea designul cartii de vizita stabileste marimea pe care o va avea aceasta. In functie de dimensiuni vei sti si ce marime va putea avea fontul, dar si cat de multe informatii poti tipari pe ea. Cartile de vizita de tipul landscape sunt cele mai folosite la noi. Cele verticale sunt mai rar utilizate, dar tocmai de aceea vor fi mai usor de retinut si te vor diferentia de concurenta. Poti lua in calcul si un material diferit de cele clasice: lemn, plastic sau chiar aluminiu.

 

Adapteaza designul

Selecteaza culorile si elementele de design care sunt asociate cu zona ta de afaceri pentru a face cartea de vizita usor de recunoscut si in acelasi timp reprezentativa pentru produsele si serviciile pe care le furnizezi. Daca vindeti produse de lux, cum ar fi bijuterii, puteti reprezenta acest lucru cu ajutorul finisajelor precum lacuirea selectiva sau embossarea.

 

Pastreaza linia brandului

Nu te indeparta de la linia stabilita pentru brandul tau si cu ajutorul careia l-ai facut cunoscut. Pastreaza culorile logo-ului, a siglei, si foloseste-le pentru fundalul cartii de vizita sau pentru conturarea fonturilor. De asemenea, poti imprima un simbol grafic care sa il ajute pe cel in mainile caruia ajunge cartea ta de vizita sa te identifice mai usor. Este vorba de indicii precum conturul unei cladiri sau orice alt insemn care este direct legat de munca sau de afacerea ta.

 

Ofera detalii usor de urmarit

Lizibilitatea unei carti de vizita este esentiala. Cel care o priveste trebuie sa reuseasca sa descifreze ultra rapid numele companiei, numele tau si datele de contact precum emailul si numarul de telefon. Acestea trebuie scrise cu fonturi subtiri si bombate, care sunt mai usor de citit. Informatiile de pe cartea de vizita trebuie asezate in mod clasic, pentru a nu-l face pe cel ce o tine in mana sa o rasuceasca de pe o parte pe alta cautandu-ti numarul te telefon, spre exemplu.

 

Acestea sunt regulile de aur pentru o carte de vizita bine facuta la un pret perfect. Evident, nu trebuie sa fii tu cel cu notiuni de grafica pentru a proiecta cartea de vizita. O poti lasa in seama celor care stiu bine sa faca acest lucru. Pe Carti-vizita.org gasesti numeroase modele de carti de vizita. Comanzi online un set de carti de vizita, iar acesta iti este livrat in cel mult doua zile.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipo-media1/inku-5-reguli-de-aur-pentru-carti-de-vizita-de-nota-10