Agende si calendare pentru 2010 la pret de producator

Iasi - 27 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Tipografia PAN EUROPE MBS din Iasi a lansat oficial, miercuri, oferta de agende si calendare pentru 2010.

Echipa PAN EUROPE invita intreprinzatorii sa profite de avantajele realizarii agendelor si calendarelor direct la producator. Se economisesc astfel comisioanele percepute de intermediari.

'Prin aceasta colectie ne adresam tuturor firmelor din tara, indiferent de marime, indifent de bugetul alocat pentru promovare. Paginile de prezentare din interiorul agendei ar putea inlocui cu succes mapa de prezentare a companiei. Se obtine astfel o solutie de criza mult mai eficienta. Agenda este utilizata zilnic, contribuind astfel la o mai buna promovare.' a declarat Diana Mioara GROSU, director de marketing si vanzari in cadrul Tipografiei PAN EUROPE.

Companiile pot realiza la Iasi, la Tipografia PAN EUROPE, agende si calendare in forma pe care o doresc si care se potriveste genului de activitate desfasurat.

Agende 2010

- format: A4, A5, B5
- suport: hartie import offset 70g, ivoire sau alba
- numar de pagini: 160-368
- datate, nedatate, saptamanale
- culori coperta: bleumarin, maro, rosu, verde, albastru, gri, bordo, etc. sau tiparite la optiunea clientului
- finisari: folio, timbru sec
- coperti: cusute, legate, buretate, neburetate
- semne de carte
- personalizare: datele companiei dvs.atat interior cat si pe coperta

Calendare 2010

- format: de birou, triptice, de perete, de buzunar, cu diferite imagini.
- suport: hartie offset sau carton lucios 115g, 130g, 150g
- numar de file: 12+1
- culori: 2 culori (calendare triptice) si policromie
- finisari: spira metalica
- agatatoare metalica
- cursor
- border pentru personalizare

Companiile sunt invitate sa profite de reducerile de toamna si sa-si achizitioneze din timp agendele si calendarele pentru 2010. Tipografia PAN EUROPE MBS ofera solutii pentru toate buzunarele.

Detalii pe www.paneurope.bizoo.ro.

Despre Tipografia PAN EUROPE

Tipografia si Editura PAN EUROPE MBS Iasi
Tel / Fax: 0232 276 154