Cote pariuri în grupele Champions League - cele mai bune ponturi

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Fotbalul spectacol se reia în această săptămână, fiind programate meciuri din faza grupelor Champions League. Urmează din start meciuri încinse, cu adrenalină din plin, pentru fanii fotbalului, cu atât mai mult pentru cei pasionați de pariuri sportive și interesați de cote pariuri Champions League. În România, meciurile din acest sezon al Champions League pot fi urmărite pe 3 posturi TV: Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Ponturi interesante pentru faza grupelor - cote pariuri Champions League

 

1. Sergio Aguero să marcheze - cotă 1.58 la Unibet

 

Partida dintre Manchester City și FC Porto poate fi un moment de restart pentru atacantul argentinian Sergio Aguero, acesta revenind după o accidentare. Anterior, el se afla într-o formă excelentă și marcase în 7 din ultimele 10 jocuri. Astfel, Sergio Aguero are acum șansa să înscrie pentru echipa sa într-un moment important. Pentru opțiunea în care marcheză oricând în timpul meciului, cota este 1.58 la agenția de pariuri online Unibet.

 

Cele două formații s-au mai întâlnit în Europa League în anul 2012, când Manchester City a câștigat ambele partide. Interesant este că atunci Aguero a punctat în fiecare dintre cele două partide. Atacantul a acumulat 371 de goluri marcate în ultimii 15 ani la echipele de club la care a evoluat: Independiente, Atletico Madrid și Manchester City. Se adaugă la acest palmares 43 de goluri reușite pentru Echipa Națională a Argentinei. Manchester City este oricum favorită acum la victorie (cotă 1.27), deci sunt mari șanse să înscrie prin Sergio Aguero.

 

2. Goluri la ambele porți în Ajax - Liverpool, cotă 1.47 pe site-ul Unibet

 

Ambele echipe înscriu în meciul Ajax - Liverpool - iată un pont la pariuri online ce merită atenție, cota fiind foarte generoasă la Unibet ținând cont de context și statistici: 1.47. Liverpool joacă fără Van Dijk (accidentat), deci Ajax are șanse mai mari de a marca. Olandezii au punctat în 4 din ultimele 5 meciuri oficiale din acest sezon, iar în campionat au trecut recent cu 5-1 de Herenveen. Liverpool a marcat de 13 ori în precedentele 14 partide oficiale, deci spirit ofensiv puternic există indiscutabil de ambele părți.

 

Cei interesați de istoricul confruntărilor directe vor descoperi că acest capitol nu este deloc relevant: există doar două întâlniri directe între Ajax și Liverpool, cu 54 de ani în urmă. În 1966, în turul 2 al Cupei Campionilor Europeni, scorul a fost 2-2 la Liverpool și 5-2 la Amsterdam.

 

3. Pariu pe victoria austriecilor cu Lokomotiv Moscova - cotă 1.57

 

Într-o primă întâlnire consemnată între cele două echipe, RB Salzburg primește vizita celor de la Lokomotiv Moscova. Austriecii sunt marii favoriți - cotă 1.57 propusă de Unibet pentru victoria gazdelor. Grupa este extrem de dificilă, cu Bayern Munchen și Atletico Madrid, așadar se poate spune că este un meci pentru locul trei în clasament, dacă nu vor exista mari surprize. În faza grupelor, Salzburg s-a descurcat bine și în sezonul precedent, când a încheiat pe poziția a treia, după Liverpool și Napoli. În schimb, anul trecut Lokomotiv Moscova a terminat pe ultimul loc într-o grupă din care au mai făcut parte Juventus, Atletico Madrid și Leverkusen.