FC Barcelona - Real Madrid: cote pariuri El Clasico pentru selecții bazate pe statistici

BUCURESTI - 23 octombrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Sâmbătă, de la ora 17:00, este programat marele derby din La Liga, meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid. Este de așteptat ca sute de milioane de oameni de pe glob, inclusiv români, să urmărească live la TV celebrul El Clasico, ajuns acum la episodul cu numărul 245.

Barcelona Real

Barcelona Real

Partida de pe Camp Nou nu vine într-un moment ideal pentru cele două formații. Ambele au făcut pași greșiți și au nevoie de o victorie pentru a reveni din toate punctele de vedere - clasament în campionatul Spaniei, dar și moral general și recompensare a suporterilor nemulțumiți. Barcelona a pierdut cu Getafe în ultima etapă din La Liga, scor 0-1. Real Madrid vine după două înfrângeri cu echipe mai slabe, care în mod normal nu ar fi trebui să îi pună probleme: 0-1 cu Cadiz în campionat și 2-3 cu Șahtior Donețk în Champions League.

 

Ca de obicei, orice meci FC Barcelona - Real Madrid atrage foarte mult interes și la pariuri sportive. Fanii au șansa de a crește adrenalina atunci când urmăresc meciul live și în același timp posibilitatea de a-și testa cunoștințele și inspirația.

 

Idei de pariuri pentru El Clasico din oferta Unibet

 

1. Peste 1.5 goluri în repriza secundă - cotă 1.90 la Unibet

 

FC Barcelona - Real Madrid are toate șansele să fie un meci echilibrat în prima parte, cu două echipe care trebuie să acționeze prudent, fără riscuri majore. Însă altfel ar putea sta lucrurile în cea de-a doua repriză, când se joacă pentru totul sau nimic! Foarte atractiv în oferta Unibet este pontul cu privire la cel puțin 2 goluri marcate în repriza secundă, cotă 1.90.

 

Dincolo de planurile echipelor de a juca prudent la început și de a forța în repriza a doua, poate interveni și oboseala acumulată în urma meciurilor din Champions League. S-a jucat la mijlocul săptămânii, în special Real Madrid a depus efort masiv contra Șahtior Donețk, încercând să revină după pauză după ce scorul era 0-3 (rezultatul final a fost însă doar 2-3). Ar putea apărea erori în defensivă în special în a doua parte a meciului, prilej pentru atacanți să fructifice șansele.

 

2. Gol marcat de Vinicius Jr. - cotă de 4.40 oferită de Unibet

 

Pariurile pe marcatori sunt mereu tentante, iar unul iese în evidență pe de o parte prin șansele mari de reușită, pe de altă parte prin cota foarte bună: 4.40 la Unibet pentru situația în care Vinicius Jr. marchează oricând în FC Barcelona - Real Madrid. În precedentele 4 meciuri jucate, brazilianul are 3 goluri reușite, deci o formă excelentă. Interesant este că în meciul cu Șahtior Donețk, el a marcat la doar 14 secunde de la intrarea pe teren, o performanță ce a consemnat un record în Champions League - jucătorul din întreaga istorie a competiției care a marcat cel mai rapid după ce a intrat din postură de rezervă.

 

3. Pariu combo: minim 2 goluri și minim 8 cornere - cotă 1.62 la Unibet

 

Un pariu combo extrem de atractiv, pentru o cotă foarte bună la Unibet (1.62) este cel în care se combină următoarele condiții: peste 1.5 goluri în meci și peste 7.5 goluri. Este de așteptat să fie cel puțin două reușite pe tabelă, iar spiritul ofensiv al meciului ar trebui să determine un număr mare de cornere. Ambele echipe sunt obișnuite să atace, iar atacanții au o precizie destul de bună la șuturile pe poartă.