Jocurile NetEnt oferă câștiguri mai mari la Unibet

BUCURESTI - 4 mai 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fără îndoială, sloturile produse de dezvoltatorul de jocuri și conținut video NetEnt sunt printre cele mai populare. Nici nu ar avea cum să fie altfel, deoarece, în marea lor majoritate, sunt realizări de excepție din toate punctele de vedere. Grafică modernă uimitoare, efecte sonore inspirate, diversitate tematică impresionantă și, cel mai important aspect, o rată de câștig (RTP) peste medie.

castiguri marite unibet

castiguri marite unibet

98% RTP pentru 5 sloturi NetEnt la Unibet pentru o perioadă de timp limitată

  La Unibet , brand care face parte din portofoliul Grupului Kindred (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026), acum ai șansa să joci sloturile preferate de la NetEnt cu un RTP crescut la 98%. Da, ai înțeles bine! Jocurile tale preferate, Guns N’ Roses, Fruit Shop, Reel Rush, Butterfly Staxx și Twin Spin, au acum un RTP de 98%. Doar la Unibet și Vlad Cazino, pentru o perioadă de timp limitată.

  Cele 5 jocuri menționate cu RTP 98% au fost recertificate și reaprobate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), iar la finalul perioadei promoționale vor fi înlocuite cu variantele originale.

  Oferta este disponibilă atât celor care au deja cont la Unibet, cât și celor care își deschid acum conturi.

 

Care este RTP-ul original al celor 5 sloturi incluse în ofertă?

·       Guns N’ Roses - 96.98%. Lansat în prima lună a anului 2016, Guns N’ Roses este cel mai atractiv slot video inspirat din muzica rock și unul din cele mai populare din lume. Totul este la superlativ la acest joc cu simboluri dispuse pe 3 linii X 5 coloane. Coloana sonoră include cele mai cunoscute melodii GNR, grafica video este uimitoare, iar bonusurile speciale vin sub mai multe forme. ·       Fruit Shop - 96.71%. Este un joc lansat în iarna lui 2013, popular în rândul celor care preferă jocurile cu fructe. Simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane, iar Rotirile Gratuite nu lipsesc.·       Reel Rush - 96.96%. A fost lansat în același an 2013, este tot un joc cu fructe, însă de această dată vorbim despre unul ale cărui simboluri sunt inspirate din universul jocurilor Nintendo. Sunt prezente simbolurile Wild, Rotirile Gratuite și funcția ReSpins.·       Twin Spin - 96.55%. Pentru cei pasionați de jocurile simple, clasice, cu șeptari și diamante, Twin Spin este o alegere potrivită. Anul lansării este 2013, iar simplitatea este cuvântul de ordine la acest joc cu simboluri pe 3 linii X 5 coloane.·       Butterfly Staxx - 96.80%. Cel mai nou dintre cele 5 sloturi NetEnt incluse în ofertă a fost lansat în 2017 și este dedicat celor care iubesc fluturii și florile. Spre deosebire de celelalte 4 sloturi, la Butterfly Staxx simbolurile sunt dispuse pe 4 linii X 5 coloane. Sunt bifate și aici simbolurile Wild și funcțiile FreeSpins și ReSpins.

 

Ce este rata de câștig la sloturi (RTP)?

  Denumită și Payout sau RTP (Return To Player), această rată de câștig reprezintă procentul care se întoarce la jucători din sumele rulate. De exemplu, la un slot cu RTP stabilit la 95%, partea casei va fi pe termen lung de 5%, restul de bani, 95%, întorcându-se la clienți, în funcție de norocul fiecăruia. Procentul este unul global, calculat la milioane de rotiri, astfel că nu trebuie în niciun caz să se înțeleagă că la un rulaj de 100 RON sunt returnați de fiecare dată 95 RON.