Micutzu este noul brand ambasador al Vlad Cazino

BUCURESTI - 13 mai 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai dinamic brand din industria locală de jocuri de noroc online, Vlad Cazino, bifează un nou demers în sprijinul divertismentului de calitate: parteneriatul cu o vedetă din industria de stand-up comedy, actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu.

micutu - vlad cazino

micutu - vlad cazino

Nu este vorba doar de un parteneriat de imagine. La fel ca în cazul colaborării cu Cătălin Bordea, un alt lider al zonei de stand-up comedy din România, acest parteneriat cu Micutzu se va concretiza în acțiuni care să genereze divertisment propriu-zis, conținut real de care să beneficieze toți cei ce apreciază acest gen.

 

Reprezentanții Vlad Cazino subliniază că ambele parți ale acestui nou acord au valori comune, iar colaborarea este una firească. De altfel, jocurile de noroc online și divertismentul de tip stand-up comedy au în mare parte același public, care acum se va putea bucura și mai intens de timp liber petrecut în mod foarte plăcut.

 

Vlad Cazino, un aliat important pentru industria locală de stand-up comedy

 

Dezvoltat pe baza unui concept original, local, dar cu sprijinul unui grup internațional de top în domeniul jocurilor de noroc pe internet, cazinoul online Vlad Cazino s-a asociat în ultima perioadă tot mai intens zonei de stand-up comedy, care este în topul preferințelor publicului dinamic din România în materie de divertisment online & offline.

 

Chiar în acest an, Vlad Cazino a demarat un parteneriat cu Global Headliners – cea mai mare agenție de stand-up comedy din România, fondată de Călin Crețu, Lucian Ștefan, Matei Dima și Micutzu – Cosmin Nedelcu. Scopul principal: susținerea activă a acestui tip de divertisment prin evenimente, ateliere și proiecte inedite, inclusiv descoperirea de noi talente. În acest context, colaborarea Vlad Cazino - Micutzu este un nou pas pe aceeași direcție de întărire a imaginii de brand a Vlad Cazino, drept promotor al distracției echilibrate, complete.

 

Noi premiere și multe surprize pregătite de Vlad Cazino alături de Micutzu

 

La fel cum Vlad Cazino este una dintre cele mai populare platforme de jocuri de cazino online și bingo online din România, tot așa, Micutzu se bucură de o largă popularitate, fiind cap de afiș în spectacole live cu public în sală și având sute de mii de urmăritori în social media, pe conturile sale de YouTube, Facebook și Instagram. Vlad Cazino promite, alături de Micutzu, noi premiere pentru sectorul de online gambling din țara noastră și o mulțime de surprize, inclusiv demersuri pe zona de CSR și debutul lui Vlad în "lumea reală", în spoturile brandului.

 

 

Vlad Cazino - un exemplu de succes românesc pe piața globală de jocuri de noroc online

 

România a fost cel mai mare contribuitor din Europa de Est la creșterea Kindred Group din perioada ianuarie - martie 2021, conform celui mai raport financiar al companiei care deține Vlad Cazino. Nu este o noutate faptul că performanțele brandurilor din România (Unibet și Vlad Cazino) contribuie constant în mod semnificativ la ascensiunea Kindred Group pe piața globală a jocurilor de noroc online.

 

Acum însă, în primul trimestru al acestui an, numărul de clienți activi și câștigurile financiare ale Vlad Cazino au fost mai mult decât duble decât cele consemnate în perioada similară a anului trecut. Și asta după ce, în 2020, deja se consemnase o creștere puternică a Vlad Cazino, conform datelor publicate de Kindred Group