Noi loturi de haine outlet și second hand din Anglia, importate pentru magazinele din România

Cluj - Napoca - 31 august 2021

Comunicat tip General in Afaceri

Depozitul de haine outlet și second hand Crematex din Cluj-Napoca, furnizor pentru magazine de specialitate la nivel național, a anunțat că și-a completat stocurile cu loturi noi, special dedicate sezonului toamnă - iarnă 2021 - 2022. Toate aceste loturi de haine second hand și outlet sunt importante în special din Anglia și provin de la furnizori atent selecționați, pentru a putea oferi mai departe exclusiv produse de înaltă calitate.

haine second hand

Stocurile destinate sezonului toamnă - iarnă 2021 - 2022 țin cont de tendințele momentului în fashion, chiar dacă nu este vorba de colecții noi. Sunt însă haine la modă, cu design modern, care impresionează pe de o parte prin calitatea materialelor, iar pe de altă parte prin estetică generală și calitate a realizării lor. Atât pe segmentul de haine outlet, cât și pe cel de haine second hand, vorbim despre articole premium, multe din acestea de la mărci de renume internațional, care în magazinele standard ar avea prețuri mult mai mari, fără a avea de fapt nimic superior.

Crematex mizează pe acest principiu de actualitate în domeniul retailului de haine sh și outlet: produse ca noi, de calitate ridicată, special aduse de la furnizori din Anglia și nu numai, articole fără compromisuri, care arată similar celor din comerțul standard, de la branduri de top. Pentru consumator, este foarte avantajos să cumpere astfel de produse, căci realizează economii consistente și obține produse de înaltă calitate, pe care poate nici nu și le permitea din magazinele de marcă, pe nișele premium și de lux.

Trendul pro haine second hand și outlet este avantajos inclusiv pentru mediul înconjurător: se evită ciclul permanent de producție și irosirea resurselor. Nu în ultimul rând, ca afacere, trendul este avantajos pentru retailerii care investesc pe această nișă - comerțul modern cu haine second hand și outlet de foarte bună calitate, unde prețul este important, dar nu este în niciun caz criteriul principal de selecție a produselor, optându-se pentru raportul calitate / preț care trebuie să fie neapărat cu totul excelent.

"Mizăm și în acest sezon pe colecții noi de haine outlet pentru toamnă - iarnă, dar și haine second hand de înaltă calitate. Articolele intrate recent în stoc sunt livrate din depozit haine second hand / depozit haine outlet către magazine clasice sau chiar online, care la rândul lor se adresează consumatorului modern, dornic de calitate fără compromis. Un astfel de business în domeniul de haine second hand și outlet este cel mai profitabil în momentul de față, partenerii noștri având rezultate foarte bune de vânzări, fără a mai ajunge la situații în care marfa nu are cerere sau trebuie vândută pe prețuri mult prea mici. Clientul modern de haine sh și haine outlet își dorește să realizeze mereu deal-uri extra, dar produsele cumpărate să arate impresionant, fără a-și trăda originea prin aspect", explică oficialii companiei Crematex, depozit cu stocuri second hand și outlet.

Micii retaileri care caută furnizori de haine second și outlet pot găsi pe websiteul Crematex detalii despre variantele de loturi disponibile în orice moment. Spre deosebire de alți furnizori, compania mizează pe relații de lungă durată, unde succesul este bazat pe vânzare rapidă a unor produse care chiar au cerere pe piață. Principiul este acela că actualul client modern de haine sh și outlet nu acceptă compromisuri și nu cumpără astfel de produse doar de nevoie, ci pentru că face o alegere rațională, exact pentru acel raport calitate / preț mult mai isteț decât cel disponibil la cumpărăturile în magazinele din comerțul standard.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/noi-loturi-de-haine-outlet-si-second-hand-din-anglia-importate-pentru-magazinele-din-romania