Pariuri Champions League, ponturi și cote pentru meciurile din etapa 2 a fazei grupelor

BUCURESTI - 27 octombrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Marți și miercuri seara, spectacolul revine pe prima scenă a fotbalului european, cu meciuri impresionante precum Juventus - FC Barcelona. Se anunță meciuri imprevizibile, fotbal de cea mai bună calitate pentru cei pasionați cu adevărat de acest sport. Pentru și mai multă adrenalină, cea mai bună idee este să joci la pariuri sportive profitând de ponturile selectate pentru partidele din această săptămână, programate în etapa a 2-a a fazei grupelor Ligii Campionilor.

pariuri champions league

pariuri champions league

Știi cum să profiți de cote foarte bune și să te bucuri la maximum de spectacol? Iată câteva ponturi online și, bonus, detalii despre cele mai tentante promoții pregătite de cei de la Unibet pentru pasionații de pariuri pe Champions League.

 

Ponturi pariuri - cote Liga Campionilor, etapa nr. 2, faza grupelor

 

PSG câștigă cu Istanbul Bașakșehir, cel puțin două goluri avans - cotă 1.55 la Unibet

 

PSG și Istanbul Bașakșehir se întâlnesc într-un moment în care liderii celor două țări se poate spune că sunt într-un conflict diplomatic foarte amplu, deloc de dorit în Europa. Din fericire, pe teren, fair-play-ul este obligatoriu! La fel și spectacolul, în cazul Ligii Campionilor. Așteaptă-te să vezi un meci tensionat, în care totuși PSG este de așteptat să se impună categoric. Cât de ferm o poate face? Mizează pe faptul că va învinge cu cel puțin 2 goluri avans și bucură-te de cota specială pregătită de Unibet - 1.55.

 

PSG a pierdut cu Manchester United în prima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor și nu mai poate greși în acest meci, mai ales că Istanbul Bașakșehir nu este o echipă care să pună probleme în mod normal unei echipe de top. În cinci din ultimele 6 jocuri, PSG a câștigat cu cel puțin două goluri avans. Să nu uităm că PSG a ajuns sezonul trecut până în finala Champions League, fiind o formație extrem de puternică în fotbalul european. Profită așadar de o super cotă și savurează show-ul!

 

Juventus - FC Barcelona, ambele formații înscriu - cotă 1.61 oferită de Unibet

 

Este probabil imposibil să poți anticipa, cu argumente pertinente, soarta meciului Juventus - FC Barcelona. Două formații atât de remarcabile pot oricând să încline jocul în favoarea lor. Probabil va câștiga echipa mai inspirată pe moment, cea care va greși mai puțin. Statistic vorbind, avem egalitate perfectă: cele mai recente patru meciuri directe, toate jucate în anul 2017, s-au terminat cu 2 rezultate de egalitate și câte o victorie pentru Juventus și Barcelona, ambele cu scor 3-0.

 

Cum să alegi o cotă bună, dar un pariu cât mai puțin riscant? Ai putea selecta din oferta Unibet cota 1.61 pentru opțiunea în care ambele echipe marchează în Juventus Torino - FC Barcelona. Italienii au nu mai puțin de opt meciuri la rând în care au marcat, în toate competițiile, iar catalanii au punctat în 9 din precedentele 10 partide.

 

Ambele marchează și în Manchester United - RB Leipzig - cotă 1.64 la Unibet

 

Și pentru meciul Manchester United - RB Leipzig poate fi selectat un pariu axat pe goluri de ambele părți. Mai ales că avem o cotă generoasă la Unibet - 1.64 - pentru un pariu cu mari șanse de reușită, din punct de vedere statistic. Ambele echipe sunt eficiente în ofensivă, iar Manchester United nu are o defensivă tocmai impenetrabilă - în 4 din ultimele 5 meciuri jucate de United în Liga Campionilor și Premier League au marcat ambele echipe din teren. De asemenea, Leipzig a înscris în precedentele 6 meciuri disputate.

 

Și mai multe idei de divertisment cu surprize plăcute la Unibet

 

Agenția de pariuri online Unibet vine cu surprize în valuri atunci când este vorba despre Liga Campionilor. Vizitează secțiunea Game of Champions - Liga Campionilor, un joc de tip quiz cu un mega premiu de 125.000 de lei. Nu există costuri asociate, participarea la acest joc este gratuită pentru orice deținător de cont online pe platforma Unibet. Foarte profitabilă poate fi și folosirea opțiunii de pariu live gratuit de 25 RON, dacă mizezi pre-meci minim 50 RON, din secțiunea ”Pariuri Combo”, la cote de minim 1.40, pe orice meci de Champions League.