Pariuri România - Norvegia - 4 ponturi de încercat pentru meciul de duminică

BUCURESTI - 13 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

România joacă la București cu Norvegia în penultimul meci din grupele Ligii Națiunilor. Partida este programată duminică seară, de la ora 21:45, putând fi urmărită la postul de televiziune Pro TV. Pentru pasionații de pariuri online există o mulțime de oportunități, dincolo de pariurile clasice pe modul în care se va termina meciul.

Norvegia - Romania

Norvegia - Romania

Norvegia s-a impus cu 4-0 în meciul tur și are un moral excelent inclusiv datorită celorlalte rezultate reușite în ultima perioadă - nu întâmplător ocupă locul 2 în grupa în care este prezentă în Liga Națiunilor, având 9 puncte în 4 meciuri, la egalitate cu liderul grupei, Austria. În schimb, chiar dacă a câștigat recent un meci amical cu Belarus (scor 5-3), România nu impresionează deloc: are doar 4 puncte din 4 meciuri în actuala competiție și a ratat calificarea la turneul final al Euro 2020, care se va desfășura în vara anului 2021.

 

De altfel, România a ajuns să acumuleze trei înfrângeri la rând, cu Islanda, Norvegia și Austria. Analizând chiar istoricul întâlnirilor cu Norvegia, se poate observa că există o singură victorie românească ce datează din anul 1981, scor 1-0.

 

Ponturi de încercat la pariuri România - Norvegia

 

1. Norvegia să marcheze în prima repriză - cotă 1.94 la Unibet

 

România a încasat gol în prima repriză în cinci dintre ultimele șapte meciuri oficiale. În schimb, Norvegia a marcat în patru din șapte partide disputate, deci sunt șanse mari să facă acest lucru și în meciul de duminică seară de la București. Luând în calcul scorul din meciul tur (4-0) și forma actuală a celor două formații, cota 1.94 oferită de Unibet este pur și simplu excelentă pentru un pariu online pe faptul că Norvegia înscrie în prima jumătate a întâlnirii cu România.

 

2. Minim 2 goluri în prima repriză - cotă 2.90 oferită de Unibet

 

Altă idee de pariere, altă cotă excelentă: 2.90 pe platforma Unibet pentru varianta în care în prima repriză a meciului România - Norvegia se marchează cel puțin două goluri. Acest pariu ar fi fost unul câștigător în 3 dintre ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Echipa Națională a României, precum și în amicalul cu Belarus. Norvegia are statut de favorită și vine relaxată la București, mai degrabă luptând pentru locul întâi în grupă. Românii au o echipă în reconstrucție și este probabil să facă erori în defensivă, dar și să aibă ambiția necesară să puncteze în atac.

 

3. Goluri la ambele porți - cotă 1.77 la Unibet

 

Am stabilit mai sus deja că va fi un joc deschis, cu echipe care pot puncta încă din prima repriză. Iată o variantă de pariu cu și mai mari șanse de reușită și o cotă super la Unibet: 1.77. Este vorba despre opțiunea conform căreia ambele echipe marchează în meci. Extrem de probabil, căci România va forța în ofensivă, iar Norvegia are un atac foarte eficient, în frunte cu Erling Haaland, jucătorul lui Borussia Dortmund care a înscris 3 goluri în recentul meci Norvegia - România, scor 4-0. Încă un argument solid: Norvegia are 18 meciuri la rând în care a marcat cel puțin o dată.

 

4. Cotă 13.00 la Unibet pentru scor exact, 2-2

 

Iată și un pariu ceva mai riscant, cu o cotă pe măsură: scor exact 2-2 în România - Norvegia, cotă 13.00 pe platforma online Unibet. De ce 2-2? În ideea unei partide foarte ofensive, care validează datele menționate anterior. România ar putea fi entuziastă în atac, dar comite adesea erori în defensivă. Un astfel de rezultat ar putea fi considerat just, echitabil pentru ambele echipe.