Ponturi pariuri pentru meciurile etapei a 3-a din grupele Champions League

BUCURESTI - 3 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Runda a 3-a a grupelor Champions League programează pe 3 și 4 noiembrie 16 partide care promit spectacol, dar și multe oportunități pentru pasionații de pariuri. Lucrurile încep sa prindă contur în grupe după două etape, iar această rundă duce lupta deja la jumătate. Urmează apoi 3 săptămâni de pauză în Champions League, timp în care toate echipele își doresc un moral bun și calcule favorabile în grupele din care fac parte.

ponturi finala champions league

ponturi finala champions league

Bayern Munchen, Manchester City, Liverpool, Manchester United, FC Barcelona sunt echipe de top care au acumulat maximul posibil de puncte în primele două etape, însă alte formații mai au mult de luptat pentru a avea poziții confortabile în clasamente.

 

Pentru cei dornici de a spori adrenalina prin pariuri online, am selectat din recomandarile celor de la gnttips.ro ponturi bune la pariuri Champions League

 

Real Madrid - Inter Milano - marți, 3 noiembrie, ora 22:00

 

Poate cel mai interesant și mai așteptat meci al săptămânii este cel dintre Real Madrid și Inter Milano. Spaniolii sunt într-o poziție aproape incredibilă după primele două etape: ocupă ultimul loc în grupa B după două etape, având un singur punct acumulat. Nici Inter Milano nu stă deloc excelent, cu 2 puncte câștigate până în prezent (locul 3 în grupă).

 

Meciul va fi foarte încordat, dar Real Madrid nu își mai permite un rezultat diferit de victorie, pentru că altfel ar rămâne pe ultimul loc în clasament. Mai ales că formația lui Zidane vine după două victorii consecutive în La Liga, dintre care una chiar în El Clasico. Se așteaptă și goluri, dar nu foarte multe, pentru că cel mai probabil cele două grupări nu vor risca inutil. Pentru o super cotă (2.40), poate fi realizat un pariu combo Champions League la Unibet: Victorie Real Madrid & sub 4.5 goluri.

 

Salzburg - Bayern Munchen - marți, 3 noiembrie, ora 22:00

 

Campioana Austriei întâlnește campioana Germaniei într-un meci care, făcând abstracție de puterea celor două echipe, ar putea fi considerat dintr-o ligă locală, dacă ținem cont de apropierea geografică a celor două echipe: mai puțin de 150 de km între Salzburg și Munchen! Favorita clară la pariuri este Bayern Munchen, cotă 1.36 pentru victorie la Unibet, în timp ce gazdele au cotă peste 7.00.

 

Deși are doar un punct câștigat până acum (2-2 acasă cu Lokomotiv Moscova și 2-3 la Atletico Madrid), Salzburg are o ofensivă puternică și sunt șanse mari la un meci deschis, cu goluri de ambele părți. În acest context, pentru o cotă cât mai bună combinată cu șansele mari de câștig ale oaspeților, se poate plasa la Unibet un pariu de cotă 2.00: Bayern câștigă, ambele marchează și peste 2.5 goluri - totul împreună pentru această cotă excelentă.

 

Leipzig - PSG - miercuri, 4 noiembrie, ora 22:00

 

Leipzig ocupă locul 3 în grupa H înaintea partidei de miercuri, în timp ce oaspeții din acest meci, PSG, se situează pe locul 2. Pentru a-și păstra șanse mari la calificare, Leipzig ar avea nevoie de un rezultat favorabil, însă este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, căci și PSG vrea să rezolve din timp calculele pentru primăvara europeană.

 

Finalista ultimei ediții de Liga Campionilor are 9 victorii în ultimele 10 deplasări, cu o medie de 3.3 goluri / meci. Leipzig are de asemenea o ofensivă eficientă - 2.75 goluri / meci pe teren propriu în ultima perioadă. Cei în căutare de ponturi pariuri Champions League pentru partida Leipzig - PSG pot selecta combinația X2 & peste 2.5 goluri - cotă 2.15 la Unibet.