Pronosticurile greșite se premiază la EURO 2020

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip General in Sport

Casa de pariuri online Unibet vine cu o provocare inedită pentru EURO 2020, lansând campania Greșește și Câștigă 500.000 RON 1X2. Este vorba despre o provocare foarte interesantă, fără niciun cost de participare, adresată oricărui client nou sau existent (chiar și celor care nu au depus până acum).

pariuri euro

pariuri euro

 

Campania Unibet cu pronosticuri la EURO 2020 vizează indicarea greșită a rezultatelor (în sistem 1x2) pentru toate cele 36 de meciuri din grupele EURO 2020. Provocarea este simplu de înțeles: dacă nu indici corect niciun pronostic pentru cele 36 de meciuri din grupe, câștigi garantat! Ai 3 variante 1X2 rezultat final la fiecare meci - victorie echipa 1, egalitate și victorie echipa 2, iar pentru a rămâne în joc, trebuie ca alegerile tale să nu se adeverească pe teren.

 

În loc să mizeze corect pe varianta câștigătoare, așa cum se întâmplă în mod normal la pariuri sportive, de această dată, fanii fotbalului și ai pariurilor online sunt invitați să indice eronat pronosticurile pentru meciurile din grupele EURO 2020 (programate să se joace în perioada 11 - 23 iunie).

 

Orice client Unibet poate plasa o singură grilă în campanie, termenul limită fiind vineri, 11 iunie, ora 22:00, ora României. Până în acel moment, participanții au posibilitatea de a se răzgândi în privința pronosticurilor introduse, deci își pot edita pariurile oricând. Dacă vor exista mai mulți jucători care greșesc toate cele 36 de predicții, aceștia vor împărți fondul de premiere de 500.000 RON.

 

La fiecare meci, prin prisma sistemului de pariere 1x2 (3 posibilități), ai 2 șanse să indici greșit rezultatul. Așadar, mari șanse de a introduse pariuri greșite în această campanie, pronosticuri validate ulterior drept câștigătoare. Cu titlul de exemplu, putem să ne referim la partida dintre Franța și Ungaria, din Grupa F. Dacă selectezi că Ungaria câștigă sau meciul se termină egal, iar francezii se impun (conform așteptărilor generale), pariul greșit este considerat câștigător! Procedezi la fel la toate cele 36 de meciuri de pe cupon și câștigi garantat.

 

 

Participarea în campania Greșește și Câștigă 500.000 RON este foarte simplă. Jucătorul care deține un cont Unibet trebuie să se autentifice și să acceseze pagina ofertei EURO 2020, să apese pe butonul galben "Alege toate răspunsurile greșite acum" și să completeze variantele dorite (1x2) la toate cele 36 de meciuri din grupe. După ce acceptă termenii și condițiile și salvează cuponul, se va afișa mesajul "Dacă la finalul meciurilor din grupe ai 0 răspunsuri corecte, vei primi 500.000 RON bani cash în contul Unibet".

 

Unibet vine și cu altă surpriză asociată acestei campanii: orice participant primește 10 RON la pariuri. Suma se acordă pe 11 iunie 2021 (ziua de start EURO) și poate fi pariată pe orice eveniment de pe platforma unibet.ro.

 

 

În paralel cu provocarea prezentată, la Unibet se poate miza, desigur, în mod clasic pe fel de fel de opțiuni de pariere pentru EURO 2020. Acum, favorite pentru câștigarea trofeului EURO 2020 sunt Franța (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00), Germania (cotă 10.00). Cel mai bun marcator ar putea fi unul dintre: Harry Kane (cotă 8.00), Romelu Lukaku (cotă 9.00), Kylian Mbappe (cotă 11.00), Cristiano Ronaldo (cotă 16.00) și Karim Benzema (cotă 21.00). Se poate paria pe multe alte opțiuni pe fiecare meci sau în ansamblu pe turneul final.