Super Halloween cu distracție și promoții la Vlad Cazino

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Sărbătoarea Halloween se apropie, iar la Vlad Cazino fiecare zi aduce promoții speciale! Vampirul prietenos Vlad, personajul care este alături de tine în experiențele de divertisment de pe cel mai cool cazino online, adoră desigur Halloween și este mai generos decât oricând: avantaje peste avantaje zi de zi, totul cu specific de Halloween. Dincolo de toate, vizitatorii au parte de conținut de top în materie de distracție online, fel de fel de noutăți și promoții care condimentează experiența online!

vlad cazino promotii

vlad cazino promotii

Doar până pe 28 octombrie 2020, primești 50 de rotiri la slotul Rise of Merlin la prima depunere de cel puțin 100 RON. Jocurile eligible din Turneul de Halloween îți aduc beneficii suplimentare îți oferă super beneficii pe 29 și 30 octombrie: primii 30 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat vor împărți fondul de premiere de 10.000 RON.

 

Pe 31 octombrie, mini-jocurile sunt la putere, chiar în ziua de Halloween! Joacă cel puțin 40 RON la mini-jocuri și vampirul Vlad te răsplătește cu 5 rotiri la Epic Joker. În aceeași zi, o altă surpriză te așteaptă la cazino online pe Vlad Cazino: deschide slotul Halloween Jack, alege-ți o criptă pentru a afla câte rotiri ai câștigat. Apoi, nu ai de făcut decât să te distrezi în timp ce joci rotirile primite de la Vlad, cadou de Halloween.

 

"Muritorilor, precum știți am abandonat de mult timp domeniul părintesco-vampiresc și cimitirul unde am învățat șotronul. Nu regret însă că am adus șmecheria pe vampirie și în viețile voastre, dar în noaptea de Halloween mă cuprinde nostalgia. Ce mai bun remediu decât să vă pregătesc o noapte înspăimântător de câștigătoare? Alege-ți o criptă până la miezul nopții și joacă rotirile de la slotul Halloween Jack pentru a avea niste câștiguri nemuritoare", notează Vlad pe vladcazino.ro.

 

Pe 1 noiembrie, Halloween este încă prezent la Vlad Cazino. După o noapte intensă, este momentul să te relaxezi la Jackpot poker cu o nouă promoție blanao. Primești un Tichet HexaPro de 1 euro dacă deschizi secțiunea de HexaPro într-un anumit interval online - detalii găsești pe vladcazino.ro. Tot aici, bucură-te de noua varianta de bingo online, provocarea numită HexaBingo: "După îndelungate experimente, magii și vrăjitorii a apărut cel mai șmecherific bingo – HexaBingo. Adună-ți prietenii și jucați pentru cele mai tari premii din istorie. Nu rata senzațiile tari pe care le ai zi de zi, nu doar de Halloween", mai spune vampirul prietenos, gazda celui mai șmecher cazino din România.

 

Halloween vine și trece, divertismentul rămâne, ba chiar și promoțiile nu lipsesc niciodată de la Vlad Cazino. Nu uita de VladMobil, încă mai ai posibilitatea de a participa la tragerea la sorți pentru un super automobil sport, de lux, exclusivist, cum numai Vlad Cazino poate oferi - un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP.

 

Doar până la 30 noiembrie mai poți acumula șanse la extragere. Este extrem de ușor, pur și simplu trebuie să joci de cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală. Mai multe sume rulate, mai multe șanse de câștig pentru a aduce VladMobilul în posesia ta. Nu contează decât rulajul, așadar dacă acumulezi câștiguri în jocuri, cu atât mai bine, oricum tichetele pentru VladMobil se vom strânge de asemenea.