Vlad Cazino sprijină distracția la cel mai tare party de 1 Mai, OVERNIGHT

BUCURESTI - 30 aprilie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

De 1 Mai, românilor li se pregătește cel mai tare party cu acces de acasă. La OVERNIGHT se anunță nume mari din muzica de top a momentului la nivel internațional, cap de afiș fiind DJ-ul numărul 1 la nivel mondial - Dimitri Vegas, alături de Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila. Acestora li se vor alătura Inna, Grasu XXL și Dirty Nano într-un warm-up asigurat de DJ Pascal

OVERNIGHT

OVERNIGHT

. Totul este posibil la OVERNIGHT grație asocierii dintre UNTOLD și PRO TV, branduri de top pe segmentele lor (festivaluri și respectiv divertisment media). Vlad Cazino nu putea lipsi de la acest mare eveniment de 1 Mai, fiind partener al distracției, așa cum a fost și la UNTOLD 2019 și așa cum este mereu în mediul online, cu cea mai amplă și apreciată ofertă de jocuri.

 

OVERNIGHT are toate premizele pentru a fi cel mai tare live show de 1 Mai. Acest mega eveniment live promite atmosfera de festival, așa cum mulți au experimentat-o doar la festivalurile UNTOLD și NEVERSEA din anii precedenți. Va fi cu siguranță un show memorabil, iar partea cea mai bună este că oricine poate participa! În actualul context special, nu este posibil, dar nici nu este nevoie să ieși din casă pentru a merge la un astfel de festival de top.

 

Iată că distracția vine ea acasă la români de această dată, prin prisma canalelor digitale UNTOLD și NEVERSEA, pe PRO TV PLUS și la Kiss FM. După miezul nopții, evenimentul OVERNIGHT este prezent și la PRO TV, totul în direct și la intensitate maximă, desigur. Evenimentul este prezentat de Cabral, vedetă media apreciată de români și în același timp o persoană prezentă în mod natural în context: Cabral nu a ratat nicio ediție UNTOLD și NEVERSEA de până acum, cunoscând astfel foarte bine ce înseamnă cu adevărat atmosfera de festival!

 

OVERNIGHT este un show live care înlocuiește petrecerile tradiționale de 1 Mai și care face posibilă distracția la cel mai înalt nivel în ciuda restricțiilor actuale cu care se confruntă românii. Este un mesaj pentru optimism, starea de bine va fi asigurată, cele mai importante branduri din industria divertismentului se asociază pentru un eveniment puternic, vibrant și viu. OVERNIGHT promovează distracția responsabilă, așa cum face și Vlad Cazino permanent pe internet.

 

Nu putea lipsi și componenta de responsabilitate socială, gesturile caritabile fiind încurajate în rândul participanților la OVERNIGHT. Se poate trimite SMS la 8826 cu textul IMPREUNA și se pot cumpăra bilete de solidaritate pe unsingurcluj.ro. Demersurile sunt realizate alături de Asociația Dăruiește Viață și de Asociația Un singur Cluj, în beneficiul implicit al românilor.

 

Vlad Cazino promovează mereu divertismentul de calitate, oferind varietate și siguranță pe platforma sa de jocuri de cazino și bingo. Brandul este unul inedit pe piața locală, fiind unul 100% românesc, inspirat din potențialul de brand de țară al României, atât de apreciat la nivel internațional. Vlad Cazino este un brand dedicat românilor, dar care le oferă acestora experiența unui grup puternic pe piața globală a jocurilor de noroc la distanță.