Anunt de presa Finalizarea proiectului “Sprijin pentru accesul pe noi piete si internationalizare - 2009”

Bacau - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

S.C Tomexim Media Grup S.R.L si Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri, au semnat in 21.05.2009 contractul de finantare pentru un proiect in valoare totala de 471.321,43 lei.

Proiectul a fost finalizat si a avut ca rezultat crearea unui mediu favorabil dezvoltarii societatii,
oportunitati pentru extinderea gamei de produse, cresterea numarului de clienti si implicit
cresterea competitivitatii pe piata internationala.
Proiectul, care a primit finantare din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul
Operational Sectorial: Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) 2007-2013, Axa
prioritara: (titlul si numarul) 1 – Un sistem inovativ si eco-eficient, Domeniul major de interventie
D1.1- Investitii productive si pregatirea pentru competitia de piata, Operatiunea: Sprijin pentru
accesul pe noi piete si internationalizare a intreprinderilor, in special a IMM, Schema de
finantare Sprijin acordat IMM pentru implementarea standardelor internationale si pentru
cresterea competitivitatii prin accesul pe noi piete si internationalizare, a fost implementat in
perioada mai 2009 - decembrie 2009 la Bacau.
Valoarea totala este de 471.321,43 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 294.139,59 lei.
S.C. TOMEXIM MEDIA GRUP S.R.L., cu sediul in Bacau, Str. Nordului n r.4, Sc.D, Ap.4, Judet Bacau a depus cererea de finantare in cadrul schemei “Sprijin acordat IMM pentru implementarea standardelor internationale si pentru cresterea competitivitatii prin accesul pe noi piete si internationalizare” obiectivul vizat fiind promovarea S.C. TOMEXIM MEDIA GRUP S.R.L. si a liniei de produse legislative CORPVS, identificarea de posibili parteneri si potentiali clienti precum si extinderea gamei de produse oferite pe piata internationala.

Despre Tomexim Media Grup

Tomexim Media Grup
Persoana de contact
Susman Cornel