Top Motor a inaugurat un nou complex auto integrat in Oradea

Oradea - 31 iulie 2007

Comunicat tip General in Auto

In 25 iulie, Top Motor – concesionar autorizat al Citroen Romania a inaugurat in Oradea un nou centru integrat de servicii auto (showroom si spatii service) pe Calea Clujului 259.

Cu o valoare a investitiei de peste 1,5 mil euro si o suprafata totala construita de 1.850 mp, noua locatie din Oradea este una dintre cele mai mari din reteaua Citroen Romania. Centrul auto integrat dispune de aproximativ 500 mp spatiu de expunere si 1350 mp destinati activitatilor de service (din care 300 mp sunt dedicati service-ului rapid). Service-ul este dotat cu echipamente de ultima generatie si asigura intreaga gama de interventii tehnice la standardele internationale Citroen: Chrono Service, reparatii mecanice, control tehnic, reparatii caroserii si boutique auto.
In noua locatie, clientii Top Motor-Citroen vor beneficia atat de servicii de vanzare, cat si de consiliere tehnica si financiara.

Acest nou complex face parte dintr-un proiect mai amplu al Citroen Romania de crestere a numarului de concesionari precum si a aspectului calitativ si de imagine a intregii retele. Obiectivul Citroen pentru Romania este ca intr-o perioada de 2 ani sa se situeze, ca vanzari, in primele 10 marci auto din piata romaneasca.

Despre Top Motor

Citroen Romania este, incepand cu 1 iulie 2007, reprezentantul si importatorul m arcii pe teritoriul Romaniei, filiala 100% a companiei Citroen Automobiles.
Obiectivul principal al companiei Citroen Romania este acela de a raspunde mai eficient asteptarilor clientilor sau potentialilor clienti de pe piata, odata cu accelerarea dezvoltarii marcii in Romania printr-o mai buna reprezentare in teritoriu, atat a retelei de distributie cat si a serviciilor post - vanzare.

Emilia Ungur
coordonator marketing

Top Motor SRL
Calea Clujului 259, Oradea
0259.40.78.78
office@topmotor.ro