Activități inedite pentru vacanța ta

BUCURESTI - 22 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Înot cu delfinii, scuba diving la Marea Roșie sau croazieră pe Bosfor

Înot cu delfinii, scuba diving la Marea Roșie sau croazieră pe Bosfor

Înot cu delfinii, scuba diving la Marea Roșie sau croazieră pe Bosfor

Înotul cu delfinii

Una dintre cele mai frumoase experiențe de vacanță este înotul cu delfinii. Eu, acum ceva timp, am avut prilejul să trăiesc o asemenea experiență și mi-a plăcut foarte mult. Pe lângă asta, am recomandat această activitate și altor turiști și toți s-au întors fericiți din vacanță, spunând că a fost ceva deosebit și distractiv. Mai ales, cei care au fost în vacanță cu copiii. Cei mici au fost foarte încântați să se "împrietenească" cu delfinii, să îi atingă și să se bălăcească împreună cu ei.Eu am încercat înotul cu delfinii, într-unul dintre cele mai frumoase locuri, respectiv la Land of Legends din Antalya. Aici, copiii care știu să înoate și care au peste 8 ani pot înota cu delfinii într-un Aquapark senzațional. Mai mult decât atât, aici, toată familia se va simți bine, pentru că fiecare va acea ce să facă. De la shopping până la restaurante și diverse facilități sau jocuri - de toate pentru toți. Prețul pentru înotul cu delfinii sunt de aproximativ 125 euro, dar dacă rezervi din timp, online, poți prinde tarife mai mici.

Scuba diving la Marea Roșie

O altă super-experiență este scuba diving. Eu am încercat scuba în mai multe locuri dar cea mai frumoasă experiență a fost în Marea Roșie, într-una din vacanțele mele în Sharm El Sheikh, Egipt. Marea Roșie este una dintre cele mai căutate locuri pentru scuba diving, inclusiv de cei foarte pasionați și cu o vastă experiență. În Marea Roșie se află peste 1500 de specii de vietăți marine, dintre cele mai diverse. Vei vedea pești de o multitudine de culori, forme și mărimi. Iar flora submarină este spectaculoasă și ea, la rândul său. Hurghada și Sharm El Sheikh sunt stațiunile cele mai căutate pentru scuba diving, din Egipt. Poţi face scuba în zonele denumite Grădina Apropiată şi Grădina Mijlocie, în spectaculoasa Grădina Îndepărtată sau în cadrul Parcului Naţional Ras Muhammad.

Croazieră pe Bosfor

Croaziera pe Bosfor este o altă recomandare pe care vreau să ți-o aduc în prim-plan. Știu foarte multe persoane care au vizitat Istanbulul dar mai știu că o bună parte din ei nu a încercat croaziera pe Bosfor. Merită din plin! Istanbulul este un oraș spectaculos, chiar romantic și cu o mulțime de obiective turistice. Nu mai punem istoria și cultura de care vă veți "izbi" la tot pasul. Dar pe înserat, va trebui să îți inviți partenerul să faceți această croazieră pentru că va fi un moment deosebit, pe care o să vi-l amintiți, mereu. Vei putea admira palate otomane, fortăreţe, moschei, hoteluri şi reşedinţe luxoase. În plus, vei afla şi istoria acestor atracţii de la ghid (înregistrare audio în diferite limbi străine).Portul Eminonu este locul de plecare al vapoarelor şi bărcilor care fac o astfel de croazieră. După ce am traversat Podul Galata, am ajuns la pontonul de lângă pod, de unde am cumpărat biletele pentru vapor.Preţul croazierei este aproximativ 12 lire turceşti, iar călătoria durează 90 minute: 45 dus, 45 întors.