Botezul copilului vostru, un moment foarte special

Ploiesti - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Botezul marchează primul pas al copilul vostru în lume, o frumoasă ceremonie religioasă prin care îl întâmpinați în viaţa şi în familia voastră. Petrecerea care urmează după ceremonie oferă un moment pentru a sărbători o viaţă nouă, tradiţia, familia şi prietenii.

Petrecerea de botez a copilului vostru ar trebui să respecte în mod corespunzător evenimentul pe care îl onorează, dar reprezintă, de asemenea, o modalitate de a vă relaxa și bucura de timpul cu cei apropiați și cu noul suflet din familie.

Experiența unui botez de neuitat 

Pentru a oferi o experiență de neuitat, Events Garden by Nabucco Ploiești garantează idei extraordinare pentru petrecerea de botez, pe măsura dorințelor voastre. Puteți avea o petrecere de botez cu tematică unică, unde decoraţiunile, invitaţiile, tortul şi orice alte ”ingrediente” se pot transforma în funcţie de tema aleasă. 

De asemenea, echipa Events Garden by Nabucco Ploiești vă asigură că evenimentul vostru va fi gestionat într-un mod profesionist: de la coordonarea furnizorilor, planificare și logistică, calendare și itinerarii detaliate, mementouri de plată, până la implementarea adecvată a activităților din ziua evenimentului.

Oferta Events Garden by Nabucco Ploiești mai cuprinde degustare meniu, pachete de băuturi, serviciul ospătarilor pe toată durata evenimentului, căsuță dar, suporturi aranjamente florale, mese cocktail, 10% reducere pentru evenimentele organizate duminica și din anul 2022, cameră de hotel în noaptea evenimentului.

De ce să organizați botezul copilului vostru în Ploiești?

Echipa Events Garden by Nabucco Ploiești este specializată în crearea, proiectarea și coordonarea conceptelor de evenimente inspiratoare pentru nunți, petreceri aniversare și de logodnă, botezuri și petreceri pentru copii, evenimente corporate, conferințe, lansări, prezentări, simpozioane, workshop-uri, teambuilding-uri, gale și multe altele.

Experienţa şi profesionalismul echipei au condus la dezvoltarea serviciilor de calitate, în beneficiul clienţilor - oferindu-le o locație de poveste, aproape de Ploiești, servicii de proiectare, planificare și coordonare eveniment, decorațiuni și aranjamente florale extraordinare, mai multe variante de meniu create de cei mai iscuți chefi, candy bar, fruit bar, open bar, muzică și divertisment, servicii foto-video.

Echipa Events Garden by Nabucco Ploiești vă poate oferi o experiență de planificare fără stres, pentru a organiza o petrecere de botez de neuitat, pe măsura dorințelor voastre.

Promisiunea Events Garden by Nabucco Ploiești

Events Garden by Nabucco Ploiești vă garantează calitate excepțională, creativitate și originalitate, dar și soluții financiare personalizate pentru ocazia voastră specială.

La Events Garden by Nabucco Ploiesti, veți găsi cadrul festiv ideal pentru a crea amintiri frumoase care să dureze toată viața atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri.