Cat costa un aparat dentar?

BUCURESTI - 14 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate


Aparatele dentare sunt cea mai bună soluție pentru persoanele de toate vârstele și, datorită progreselor în tehnologiile dentare, sunt disponibile mai multe tipuri de aparate dentare.

Aparatele dentare sunt disponibile într-o varietate de formate pentru a ajuta la îndreptarea și corectarea problemelor dentare unice pentru fiecare pacient, de la aparate tradiționale cu brackeți metalici până la alignere transparente din plastic. Tipul de aparat pe care îl alegi în final este determinat atât de preferințele personale, cât și de cerințele orale.

Velvet Dental București oferă mai multe soluții moderne de îndreptare a dinților, dar le oferă și pe cele tradiționale. Pentru mai multe informații despre tratamentele lor, te rugăm să vizitezi paginile respective de pe site-ul www.velvetdental.ro.

Prețul tipic al aparatelor dentare 

În funcție de nevoile de îngrijire dentară, prețul aparatelor dentare variază, în general, între 3300 și 22000 de lei. În continuare un ghid despre cele mai populare aparate dentare:

Aparate dentare metalice

Cât costă aparatele dentare metalice? În jur de 3300 lei / arcadă.

Aparate dentare metalice rămân una dintre cele mai populare soluții de îndreptare a dinților datorită ratelor de succes incredibil de ridicate. Ortodonții sunt capabili să prezică rezultate mult mai exacte cu ajutorul aparatelor dentare cu brackeți metalici, datorită modului în care sunt proiectate și deoarece au fost folosite în stomatologie și ortodonție de aproape un secol. Desigur, aparatele dentare metalice au suferit modificări structurale pentru a le asigura siguranța și eficacitatea de-a lungul anilor.

Candidatul ideal. Aparate dentare metalice sunt ideale pentru orice pacient care caută o soluție de îndreptare a dinților. Ele sunt, de asemenea, perfect potrivite pentru tratarea cazurilor complexe. Cu toate acestea, dacă ești în căutarea unei îndreptări minore de dinți și dorești o opțiune mai discretă, alignerele clare sau invizibile pot fi mai potrivite pentru tine.

Aparate dentare Clear Aligner

Cât costă aparatele dentare Clear Aligner? Prețul acestor aparate dentare variază între 5800 și 7600 lei / arcadă, în funcție de complexitatea afecțiunii dentare.

Alignerele clare sunt asemănătoare gutierelor și sunt realizate dintr-un material total transparent, cu care pacientul poate vorbi și zâmbi fără nicio dificultate. Datorită faptului că lipsesc brackeții și sârmele, acest aparat dentare este foarte confortabil. Aparatul dentar Clear Aligner trebuie purtat minim 17 ore pe zi, inclusiv noaptea și se îndepărtează în timpul meselor. Spre deosebire de alte alignere existente, aparatele dentare Clear Aligner sunt foarte rezistente și accesibile ca preț.

Invisalign

Cât costă aparatele dentare Invisalign, fabricat în America? Prețul pentru ambele arcade este în jur de 22000 de lei.

Invisalign este, fără îndoială, cel mai popular tip de aparat dentar de pe piață. Invisalign este ideal pentru persoanele care necesită soluții minore de îndreptare a dinților. Aparatele dentare Invisalign sunt realizate dintr-o serie de gutiere din plastic, una pentru dinții de jos și cealaltă pentru partea de sus. Majoritatea pacienților poartă aceste alignere timp de aproximativ șase luni, dar din nou, acest lucru se poate schimba de la pacient la pacient.

Candidatul ideal. Dacă ai nevoie doar de o intervenție ortodontică minoră, Invisalign poate fi o alegere excelentă pentru tine. Cu toate acestea, dacă medicul ortodont sugerează că dinții tăi necesită un tratament mai complex, ți se poate refuza tratamentul cu Invisalign.