Cele mai frecvente greșeli pe care le faci, atunci când îți planifici vacanța

BUCURESTI - 25 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism


Evită aceste greșeli pentru a te bucura de viitoarele tale vacanț! De-a lungul timpului, am avut ocazia să consiliez mii de clienți, interesați de vacanțe. Printre motivele principale pentru care aceștia m-au contactat, a fost de a evita neplăcerile cu care s-au confruntat în trecut. Și acest lucru este de înțeles. Ofertele curg în online, agențiile sunt și ele numeroase iar opțiunile - nenumărate. Așa că nu este deloc surprinzător să existe alegeri neinspirate, experiențe de vacanță eșuate sau nemulțumiri dintre cele mai diverse.

 

Așa că am decis ca în acest articol, să îți povestesc despre cele mai întâlnite greșeli din timpului procesului de configurare sau chiar din timpul vacanței. Tocmai pentru a le conștientiza, pentru a te pune puțin pe gânduri, astfel încât să le eviți, pe viitor.

1. Nu te documentezi suficient în legătură cu destinația aleasă
Aceasta este, probabil, cea mai întâlnită eroare, în rândul celor care își planifică vacanțele. Așa că nu am început cu aceasta, în mod întâmplător. Treaba stă cam așa: te bazezi pe câteva păreri, cauți două - trei informații, crezi că ai găsit o ofertă ok și rezervi. Altfel spus, implicare minimă, informații puține, deci stai cumva la mâna norocului. Cei mai mulți dintre cei care procedează în acest fel, găsesc, la destinație, altceva decât și-au imaginat (și nu neapărat într-un sens bun) și experiența lor de vacanță înseamnă o continuă adaptare la condiții. Condițiil de cazare, de masă, de plajă și așa mai departe. Dacă stai prost, cumva și la acest capitol (adaptare), ai toate șansele să te întorci dezamăgit și cu buzunarele mai goale.

2. Despici firul în patru
Nici la polul opus, situația nu este mai roz. Probabil că te-ai fi așteptat că, în mod evident, cu cât te implici mai mult, cu atât va fi mai bine. Este corect, dar până într-un punct. Mai exact, până atunci când ajungi să vânezi sau să colecționezi prea multe oferte sau prea multe variante. Ca să înțelegi, mai bine, îți voi explica în alt fel. Piața turismului este foarte mărunt segmentată. Adică fiecare euro este justificat, cel mai adesea, în calitatea serviciilor. Nu întâmplător vei găsi sejururi într-o anumită destinație care pornesc de la 800 EUR și ajung până la 6500 EUR. Acesta este doar un exemplu, palierul fiind mult mai larg decât atât, chiar. Dar ce vreau să îți transmit este că fiecare hotel este menit să i se adreseze cuiva, în funcție de preferințe și de bugetul alocat. Așa că dacă vei face greșeala să compari destinația X cu destinația Y, hotelul X cu hotelul Y, oferta X cu oferta Y, te vei afunda într-o nebuloasă. Este foarte important să te documentezi coerent, clar, să te informezi și să știi ce ți se potrivește, ținând cont de propriile gusturi și de bugetul disponibil. Să stai să despici firul în patru sau să vânezi deal-uri poate fi enervant, obositor și să nu îți aducă rezultatele la care te aștepți, în cele mai multe situații.

Despre restul greșelilor frecvente vei putea citi, mai departe, în acest articol https://ancapavel.ro/cele-mai-frecvente-greseli-pe-care-le-faci-atunci-cand-iti-planifici-vacanta/ 

Taguri: anca pavel
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/cele-mai-frecvente-greseli-pe-care-le-faci-atunci-cand-iti-planifici-vacanta