Cele mai noi articole de vacanță și călătorii, de pe blogul ANCAPAVEL.RO

BUCURESTI - 13 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Vacanța turiștilor mei în Republica Dominicană, despre un sejur de lux în Bodrum și idei de suveniruri din Europa

Cele mai noi articole de vacanță și călătorii, de pe blogul ANCAPAVEL.RO

Cele mai noi articole de vacanță și călătorii, de pe blogul ANCAPAVEL.RO

Vacanța turiștilor mei în Republica Dominicană 

https://ancapavel.ro/despre-vacanta-turistilor-mei-in-punta-cana-republica-dominicana/

Marius și Florina ne povestesc despre vacanța lor petrecută în Punta Cana, Republica Dominicană.   Au fost de acord să împărtășească și cititorilor din experiența lor de vacanță, pentru a-i putea inspira și pe cei care cochetează cu ideea unei vacanțe în frumoasa Dominicană. I-a impresionat foarte tare spiritul și caracterul oamenilor de acolo, zâmbetul de pe chip nelipisindu-le în nicio zi. Plajele și apa i-au încântat iar "excursia în insula Saona a fost una memorabilă", spun ei. Au fost cazați la un hotel aflat pe plaja Bavaro, de ale cărui condiții au fost foarte mulțumiți. Distracțiie nelipsite, spectacole diverse, mâncare cu arome exotice și multă plajă! 

"Am vizitat și piscina naturală, în drum spre insula Saona, care se află în partea cealaltă a țării, în Marea Caraibilor. Aici apa este mai liniștită decât la plaja Bavaro și poți înota fără sa fii pus în dificultate de valuri. La piscina naturală cobori în apă, pe un banc de nisip aflat la un kilometru de plajă. Acest lucru ni s-a părut superb. În mijlocul apei puteai admira totul în jur, iar dacă vei avea noroc, cum am avut noi, vei putea întâlni delfinii inotând pe lângă barcă." 

Citind întregul articol vei vedea și alte concluzii la care au ajuns cei doi tineri și mărturisirea lor despre frumusețea peisajelor. Sunt de părere că par ireale și că - din păcate - cuvintele nu pot exprima exact, senzația de a fi acolo și de a simți pe propria piele experiența unei vacanțe în Republica Dominicană.

Sejur de "6 stele" la hotelul Lujo Bodrum 

https://ancapavel.ro/recomandare-de-6-stele-lujo-hotel-bodrum-turcia/

Hotelul Lujo Bodrum este una dintre cele mai exclusiviste destinații de vacanță din regiune, oferind o experiență de vacanță aproape de natură, îmbinată cu facilăți și condiții turistice de top. Locația a fost deschisă recent, în anul 2018 și impresionează prin frumusețea plajelor, a peisajelor și prin atenția față de fiecare turist, în parte. Recent întoarsă din vacanța sa în Bodrum, la Lujo, Andreea ne relatează câteva impresii din sejurul său:"Camera superbă, cu parţial vedere la mare, cu cadă pe terasă… ne-a fost prezentată frumos, apoi a început sejurul. Pe televizor era afişat resortul, cu tot ce era de ştiut, de la localizarea restaurantelor până la meniu. Resortul are 10 restaurante, mâncare variată, de la cea italiană la turcească, toate cu all inclusive a la carte. Personalul foarte prompt, atent şi servirea foarte bună!(...)

Am fost plăcut impresionaţi de restaurantul internaţional- Koza, unde dimineaţa aveam bufet cu tot ce este mai bun.(PS: obrazul de vită, pe care l-am servit la cină, a fost sublim!). Băuturi internaţionale, multă şampanie, îngheţată Magnum şi cam tot ce ne-am dorit. Plaja, cu nisip alb, lungă, împărţită în două-Joy şi Indigo, unde la prânz puteai servi masa, la restaurantul Alarga sau la restaurantul OPA. (ambele cu specific mediteranean).

"Citind articolul complet, vei putea "face cunoștință" îndeaproape cu hotelul și cu facilitățile de aici, gustând din senzația pe care o oferă un astfel de resort de lux. Vei vedea fotografii de acolo și vei vedea frumusețea combinației dintre mare și munte, plajele cu umbreluțe, piscinele și vederile din cameră pe care Lujo le oferă. De asmenea, vei putea citi o mulțime de informații utile despre Bodrum și despre tot ce poți face în frumoasa stațiune din Turcia.

Cele mai frumoase suveniruri din Europa  

https://ancapavel.ro/suveniruri/

Cui nu-i place să primească atenții și mici cadouri? Și cui nu-i place să ofere, la rândul său? Mai ales atunci când ne întoarcem dintr-o călătorie în care ne-am simțit excelent. Așa că m-am gândit să scriu un articol în care să îți ofer multe idei de cadouri și suveniruri pentru cei dragi, la întoarcerea din vacanță. Vei vedea o mulțime de produse handmade, de magazine de suveniruri bogate, de obiecte tradiționale dar și de inovații din țări ca Italia, Germania, Austria, Spania, Grecia, Turcia, Anglia, Cehia, Olanda, Norvegia și altele.Vei găsi inspirație pentru orice gust și preferință, de la preparate gastronomice și băuturi, până la obiecte artizanale, ceramică, produse din piele, cosmetice sau obiecte vestimentare. Citește articolul compet și găsește suvenirul perfect!