Cele mai vizitate 3 articole, de pe blogul ANCAPAVEL.RO

BUCURESTI - 31 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Iubitorii de vacanțe au ales cele mai interesante 3 articole din 2019

Mi se pare foarte interesant și utill să știu care au fost articolele cele mai vizitate de pe blogul meu de călătorii, ANCAPAVEL.RO. De ce? Pentru că asta îmi arată interesul celor mai mulți urmăritori, pasionați de vacanțe dar și randamentul și eficiența muncii depuse. Pot spune că sunt mulțumită de interesul celor care îmi vizitează blogul și apreciez foarte tare părerile lor, sugestiile și comentariile. Bineînțeles că și eu am articolele mele favorite și destinațiile pe care le iubesc în mod deosebit. Scriu, sincer, de fiecare dată dar sunt foarte receptivă și la experiențele de vacanță ale turiștilor mei și ale vizitatorilor care îmi povestesc despre călătoriile lor.

Să vedem, așadar, care au fost cele mai vizitate 3 articole de pe blogul meu de călătorii, ANCAPAVEL.RO, în ordine descrescătoare:

3. Croazieră pe Bosfor https://ancapavel.ro/info/turcia/istanbul/croaziera-pe-bosfor/

Se pare că sunt foarte mulți iubitori ai Istanbulului, în rândul turiștilor români. De multe ori am avut ocazia să discut cu oameni pasionați și experimentați într-ale călătoriilor și am constatat că Istanbul se află în vârful recomandărilor. Un oraș deosebit, prin așezarea geografică, prin istorie, cultură, arhitectură și comerț. Istanbul este un oraș care oferă cel puțin câteva cadre superbe. Unul dintre ele este cel cu Bosforul în prim-plan. După părerea mea, aceasta este atracția numărul 1 din Istanbul. Mai ales dacă ești în vacanță, împreună cu partenerul/a. În plus de asta, această escapadă este o ocazie excelentă de a admira palate otomane, fortăreţe, moschei, hoteluri şi reşedinţe luxoase din Istanbul. Te vei îmbarca la Portul Eminou. Croaziera costă aproximiativ 12 lire turcești și durează 45 de minute dus ș 45 - întors.

2. Vacanță în Cipru https://ancapavel.ro/destinatie/cipru/

Cipru este printre primele destinații pe care le recomand turiștilor care vor o vacanță diferită de Grecia sau Turcia dar care să nu fie prea îndepărtată și la un preț accesibil. O vacanță în Cipru este un prilej de a avea o experiență aparte, pentru că aici, pe insula de pe Mediterană, peisajul are numeroase tente exotice. Faleze cu palmieri, plaje felurite, de la cele pietruite, la cele cu nisip foarte fin, hoteluri boutique sau stil resort. Poți alege dintre zone mai liniștite sau dintre cele aglomerate, dintre taverne tradiționale sau restaurante rafinate. Larnaca, Ayia Napa, Limassol sau Paphos sunt cele mai cunoscute stațiuni din Cipru. În plus de asta, insula îți oferă oportunitatea de a vizita toată coasta, cu autobuzul sau cu mașina, foarte ieftin. Ține cont de această recomandare care a stârnit interesul multora!

1. 8 destinații din Grecia, recomandate familiilor cu copii https://ancapavel.ro/8-destinatii-din-grecia-recomandate-familiilor-cu-copii/

Cel mai vizitat articol de pe blog atrage numeroase vizite, din rândul părinților cu copii mici. Știm cu toții cât de multe are de oferit Grecia, mai ales pentru familiile cu copii, dornice de o vacanță potrivită pentru toți. În acest articol, vin cu un mic portret al fiecărei stațiuni, astfel încât tu să îți poți face o părere mai clară despre ce are de oferit fiecare, în parte. Îți povestesc despre Creta, Corfu, Rodos, Lefkada, Parga și alte locuri foarte frumoase de pe litoralul grecesc. Aruncă și tu o privire, indiferent dacă mergi în vacanță cu piticii sau nu, pentru că te poți inspira pentru următoarea ta experiență.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!