Cinci beneficii ale saltelei Auping Evolve

BUCURESTI - 23 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Saltele Auping sunt piese personalizate, gândite pentru a spori confortul personal. Acestea sunt realizate manual, au încorporate tehnologii speciale, dar şi cele mai bune materiale pentru un somn sănătos.

Toate produsele destinate somnului din gama Auping, indiferent de colecția selectată, sunt concentrate către confort și odihnă de calitate şi au în comun faptul că sunt prietenoase cu corpul nostru şi cu mediul înconjurător.

1. Cea mai bună saltea cu sistem de aerisire din gama Auping

Stratul de confort al saltelei Auping Evolve este realizat din poliester. Nu am folosit spumă sau latex în compoziția stratului superior, rezultând astfel o saltea cu un sistem de aerisire optim. Acest lucru are sens pentru că spuma este adesea utilizată ca material de izolare.

Astfel, salteaua Auping Evolve se ventilează foarte bine, ceea ce înseamnă că vei transpira mai puțin și vei dormi mai bine.

2. Husă detașabilă și lavabilă

Trage fermoarul și spală husa saltelei Auping Evolve în mașina de spălat la 60 de grade. Acest lucru este ideal dacă suferi de alergii la acarieni sau pur și simplu îți place să dormi într-un pat proaspăt noapte de noapte.

3. Îți poți schimba poziția fără să te trezești

Salteaua Auping Evolve este fabricată doar din oțel și poliester, astfel încât această saltea circulară se simte mai flexibilă decât alte saltele Auping. Evolve are un strat de confort 3D foarte elastic, cu grosime de 4.5 cm, nu conține lipici sau cusături la exterior.

Prin urmare, te vei putea scufunda mai adânc în saltea fără să te simți sufocat. Stratul flexibil de confort asigură că arcurile de buzunar se adaptează perfect formei corpului tău. Acest lucru îți permite să îți schimbi poziția cu ușurință în timp ce dormi fără să te trezești.

4. Un somn sănătos, fără substanțe chimice în saltea

Saltelele sunt inflamabile și iau foc cu ușurință. Acesta este motivul pentru care aditivii chimici cu efect ignifug sunt adăugați în saltelele cu spumă. Poliesterul este un material ignifug în sine, deci nu a fost nevoie să adăugăm substanțe chimice.

5. Evolve dispune de un pașaport de circularitate, astfel încât să știi pe ce dormi

Am înregistrat (originea) materialelor într-un pașaport de circularitate. Scanând eticheta Niaga® de pe partea laterală a saltelei Auping Evolve cu smartphone-ul, afli din ce este fabricată salteaua, de unde provin materiile prime și cum va fi reciclată salteaua.

Potrivit Kelly Hall, director general al companiei Niaga®: „Conștienți de faptul că majoritatea saltelelor ajung în gropi de gunoi sau sunt incinerate, am folosit tehnologia Niaga® pentru a satisface cerințele Auping de calitate și confort, folosind numai materiale care sunt cunoscute pentru niciun impact negativ asupra sănătății noastre și sunt complet reciclabile.”

Programează o vizită la primul showroom Auping din România

Experții noștri te așteaptă să îți prezinte întreaga gamă de produse Auping și de asemenea, să îți ofere sfaturi profesionale privind somnul și bunele practici de igienă a somnului, astfel încât să alegi întotdeauna soluțiile potrivite pentru tine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/cinci-beneficii-ale-saltelei-auping-evolve