Cum alegi locația potrivită evenimentului tău

BUCURESTI - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Deși există multe componente în planificarea unui eveniment memorabil, găsirea locației potrivite este o formă de artă proprie. Locația potrivită asigură faptul că evenimentul tău se va desfășura conform oricărei specificații și că vei fi impresionat de experienţa şi abordarea profesionistă a echipei de organizatori.

Mai mult, locația potrivită poate face procesul de planificare mult mai ușor, oferindu-ți toate extra-urile necesare pentru a face o impresie de durată - decor, aranjamente florale, plan de iluminat, tehnologie, servirea unui meniu complet personalizat, orice mic sau mare detaliu care îți poate duce evenimentul la nivelul următor.

Următoarele trei elemente alcătuiesc stâlpii unei locații excelente pentru evenimente.

Capacitatea sălii de evenimente

Pentru ca invitații și participanții să se simtă bine și să se poată desfășura în voie, capacitatea sălii de evenimente trebuie să fie suficient de mare pentru a-i găzdui confortabil. Deși este posibil ca unii participanţi să nu reuşească să vină la eveniment, nu dorești ca spațiul să se simtă prea aglomerat și să nu existe libertate de mișcare și siguranță pentru tine și restul invitaților tăi.

Pe de altă parte, totuși, să îți iei măsurile de precauție necesare pentru a te asigura că spațiul ales nu va fi prea mare pentru evenimentul tău. O cină intimă pentru clienți, de exemplu, nu ar funcționa într-o sală mare de evenimente. Camera privată a unui restaurant sau chiar o masă de colț confortabilă în inima restaurantului va fi o opțiune mai bună în această situație.

La Events Garden by Nabucco, salonul Harmony are o suprafață de 430 mp, cu o capacitate de 230 locuri, iar salonul Euphoria are o capacitate de 220 de locuri. Programează o vizionare și decide ce tip de salon se potrivește cel mai bine pentru evenimentul tău.

Bucate alese, băuturi cu arome și un eveniment perfect

Suntem ceea ce mâncăm, iar invitații și participanții la un eveniment care sunt bine hrăniți sunt cei mai fericiți. Alegerea combinației potrivite de mâncare (bufet suedez vs servire la masă, candy bar și fruit bar) și băutură (open bar, selecție de vinuri și cocktailuri non-alcoolice) este cheia succesului unui eveniment. 

Managerul de evenimente al locației poate fi adesea arma ta secretă în stabilirea meniului adecvat pentru nevoile și bugetul evenimentului tău. Nu îți fie teamă să profiți de expertiza lui și, de asemenea, să negociezi. 

La Events Garden by Nabucco, poți rezerva o întâlnire cu consilierul nostru de vânzări pentru a afla toate detaliile legate de meniu și pentru a organiza o degustare.

Locația cu cel mai mare factor WOW

Unele dintre cele mai reușite evenimente au fost planificate folosind următoarea strategie: pur și simplu au fost organizate în locațiile cu cel mai mare factor WOW: într-un restaurant la înălțime cu priveliști panoramice, într-o clădire cu o arhitectură deosebită sau nu foarte departe de oraș, dar într-un cadru mai intim, într-un ballroom înconjurat de grădini spectaculoase.

Dacă locația pe care o urmărești este una despre care oamenii vorbesc în revistele locale, pe rețelele de socializare și la o cafea savuroasă de specialitate, atunci ești pe drumul cel bun. 

Deși există multe elemente în planificarea unui eveniment memorabil, găsirea locației potrivite poate face efortul mult mai ușor. Acest „meniu” format din trei elemente este un început excelent pentru a selecta locația care îți va duce evenimentul la nivelul următor.

Events Garden by Nabucco îți oferă cadrul ideal pentru organizarea unui. eveniment perfect. Hai să vorbim despre evenimentul tău.