Cum să îl suprinzi și să creezi cea mai frumoasă experiență de vacanță pentru amândoi?

BUCURESTI - 17 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Sfaturi pentru condimentarea relației și recomandări de destinații romantice cu care nu vei da greș.

Că plutește în aer dragoste de la Sf.Valentin, zic să îți recomand ceva la fel de colorat și de pasional. Și m-am gândit la câteva sfaturi foarte utile prin care tu și partenerul să vă regăsiți sau să vă sporiți pasiunea în cuplu. Mai exact, îți voi povesti cum să creezi cu ajutorul călătoriilor o legătură și mai strânsă între voi. Vei vedea cum poți să te bucuri de o vacanță care să îți aducă beneficii inclusiv pe plan sentimental.

Ia să vedem, așadar, ce dezbatem cu ocazia Valentine's Day!

În primul rând, vreau să știi că odată ce vei lăsa deoparte problemele cotidiene și ritmul de lucru zilnic, vei simți ceva în aer. De fapt, vei începe să simți aerul, literalmente și nu glumesc. Odată ce vei schimba mediul cu unul nou, deschis spre natură, în care să te bucuri de libertatea de a explora, simțurile tale se vor acutiza. Și acesta este unul dintre principalele motive pentru care îți place să călătorești. https://ancapavel.ro/cum-sa-il-surprinzi-si-sa-creezi-cea-mai-romantica-experienta-de-vacanta-in-cuplu/

Sfatul meu este să optezi, pentru destinații aflate în mijlocul naturii. Acele destinații unde să simți că ești în natură, departe de agitație, stress, trafic. Recomand să lași deoparte ideile de city break într-un oraș mare și să te îndrepți spre locuri care să îți sporească simțurile. Algarve, din Portugalia, Granada, în Spania, Lucca și Lacul Como în Italia. Sau poți alege vizionarea aurorei boreale în Tromso, Norvegia. Ar fi o super- experiență! Mai multe despre locurile recomandate pentru aurora boreală vei găsi aici: https://ancapavel.ro/aurora-boreala-unde-se-vede-recomandari/

Am pentru tine câteva sfaturi. Pe toate le vei putea citind articolul integral, pe blogul meu de călătorii și vacanțe, ANCAPAVEL.

În primul rând, îți recomand să îți planifici câteva lucruri în avans. Profită de calitățile organizatorice ale femeii din tine și pune pe hârtie sau telefon, câteva idei și direcții pentru vacanța voastră. Apoi, asigură-te că toate documentele de călătorie sunt pregătite și că puteți pleca liniștiți la drum. Nu te baza pe atenția lui. Decât dacă știi că este unul dintre acei puțini foarte meticuloși și atenți la cele mai mici detalii. O altă sugestie pentru tine este să îți folosești creativitatea, pe timpul vacanței voastre. Este cea care dă adevăratele senzații într-o vacanță și relație. Și nu în ultimul rând, să stârneși adrenalina bărbatului tău.

De asemenea, nu uita de un alt aspect foarte important: bărbații iubesc competiția. Și nu doar la nivel de hobby, este vorba că în ADN-ul lor este imprimată această caracteristică a speciei. Aspectele vieții lor sunt influențate de ierarhii. Iar competitivitatea îi face să simtă că trăiesc, cu adevărat. Folosește-te constructiv de acest aspect, în viața voastră de zi cu zi. Spre exemplu, în vacanță, invită-l la o partidă de volei pe plajă sau de kitesurfing. La orice crezi că ar putea să se dea în spectacol în fața ta iar tu să îi arăți admirație pentru cât de bine se descurcă. Acest lucru îl va face să își valideze încrederea în forțele proprii.

Dar cum rămâne cu romantismul atât de mult dorit de femei?
Lucrurile stau cam așa: îl inciți, îl întrebi și facilitezi. Apoi el intră în scenă și face ceea ce știe cel mai bine: explorează, aleargă, conduce și cucerește. Ghici cum va arăta seara voastră? Cum va arăta restul vacanței?

De ce îți recomand toate acestea, vei vedea detaliat în articolul integral și vei fi uimită să afli ce rezultate vor aduce.