De ce are nevoie compania ta de un depozit de paleti, bunuri sau marfuri?

BUCURESTI - 24 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

O companie care desfășoară operațiuni de logistică nu este străină față de problemele implicate în gestionarea lanțului de aprovizionare. În cazul în care fluxul de paleți al unei companii se derulează într-o singură direcție de la unitatea de producție către partenerii din piața retail, întreprinderea trebuie să achiziționeze în permanență paleți noi pentru a-i înlocui pe cei trimiși în expediție.

Astfel, vorbim despre un cost constant care nu oferă posibilitatea de a recupera banii investiți. Chiar și reutilizarea paleților nu este o soluție posibilă pentru multe dintre întreprinderile care folosesc acest serviciu. Determinarea numărului de paleți din fiecare locație inclusă în lanțul de aprovizionare al unei firme și găsirea transportului pentru a le aduce înapoi devine o sarcină mult mai complicată decât pur și simplu cumpărarea de paleți noi, lucru pe care multe companii în cele din urmă o fac.

Tocmai de aceea pe piață s-au dezvoltat companii de specialitate care oferă servicii de preluare, paletizare, depozitare și transfer al mărfurilor de la și către client. O companie de gestionare a paleților întreține o rețea de clienți care le permite să deplaseze paleții în mod eficient de la sfârșitul unui lanț de aprovizionare al unei companii până la începutul celeilalte. O astfel de companie este în măsură să se asigure că clienții lor au numărul și tipul corect de paleți, la momentul potrivit.

Depozitul de paleți, bunuri sau mărfuri LOGISTIC PARC din Ciorogârla, lângă București respectă cele mai înalte standarde impuse serviciilor de spatii inchiriere depozit pentru paleți și dispune de toate facilitățile pentru depozitarea mărfurilor și a bunurilor în condiții conforme cu normele în vigoare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/de-ce-are-nevoie-compania-ta-de-un-depozit-de-paleti-bunuri-sau-marfuri