De ce liposucția e încă cea mai populară procedură de remodelare și conturare a corpului?

BUCURESTI - 15 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate


A venit vara și nu te poți bucura de activitățile tale preferate în aer liber?

Pentru prea multe persoane, activitățile cum ar fi o plimbare cu barca și înotul în piscină sau în mare sunt șterse de pe lista pentru o vară superbă din cauza excesului nedorit de grăsime corporală. Purtarea de pantaloni scurți și bikini ar putea suna ca un coșmar atunci când nu ești mulțumită de aspectul tău fizic.

Însă, acum e momentul perfect pentru a-ți stabili un obiectiv destul de important - modelarea și conturarea unui corp proporționat, atletic și frumos. Nu lăsa să mai treacă încă un sezon în care să permiți excesului de grăsime nedorit să îți controleze viața. Dacă ești pregătită să te simți încrezătoare în felul în care arăți, apelează cu încredere la clinica estetică de frumusețe integrată Be Perfect București pentru procedura de liposucție.

Procedura de liposucție

Există o mare varietate de proceduri, atât chirurgicale, cât și non-chirurgicale, care se pot adresa excesului de grăsime - însă, de ce liposucția este considerată a fi standardul de aur? Pe scurt, pentru că este eficientă și oferă rezultate pe termen lung, dar, cu toate acestea, nu este pentru toată lumea.

Liposuctia nu este o metodă de tratare a obezității și un candidat ideal este cel care practică deja o dietă sănătoasă și o rutină consecventă de exerciții fizice. Această procedură nu oferă o "rezolvare rapidă" care poate crea un fizic perfect și frumos pentru cineva care este supraponderal. 

Dacă, totuși, ai adoptat deja un stil de viață sănătos și ai o bună elasticitate a pielii, liposucția poate fi potrivită pentru tine. Liposucția îți poate elimina depozite mici-moderate de grăsime corporală de la urmatoarele nivele: 

- abdomen

- flancuri

- șolduri

- coapse

- brațe

- bărbie (zona cervicală)

Operația de liposucție

Operația de liposucție te poate ajuta să obții acel corp mai sculptat și mai tonifiat pe care îl dorești, îndepărtând definitiv depozitele specifice de grăsime. În cadrul consultației, Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, va discuta despre tot ceea ce presupune intervenția și despre zonele de grăsime pe care dorești să le elimini.

Știm că obiectivele tale estetice sunt unice, motiv pentru care medicul specialist va realiza un plan chirurgical special conceput pentru nevoile și dorințele tale. Multe dintre paciente aleg să-și combine procedura de liposucție cu alte intervenții chirurgicale, cum ar fi augmentarea sânilor, pentru a obține cele mai bune rezultate. 

Înainte de a începe operația, se va aplica o soluție anestezică specială pe zonele abordate de tratament pentru a ajuta la reducerea inflamării și durerii postoperatorii. După realizarea unor incizii mici și discrete în jurul ariilor de tratament, chirurgul va introduce o canulă subțire pentru a disloca țesutul adipos în exces. Odată ce grăsimea a fost eliminată, un aspirator mic va fi apoi folosit pentru a absorbi grăsimea din corp. La sfârșitul intervenției chirurgicale, ți se vor aplica articole de susținere - corset elastic sau pantalon elastic - pentru a reduce umflătura.

Procedura de liposucție se desfășoară de obicei destul de repede și spitalizarea este de aproximativ 1 zi, în funcție de volumul aspirat, tipul de anestezie și starea generală a pacientei.

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București și te aștept să-mi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!