De ce sunt importante consumabilele dentare?

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Deschiderea unui cabinet stomatologic pe piața concurențială actuală poate fi dificilă. Cu toate acestea, câteva trucuri și ajustări îți pot ajuta afacerea pe termen lung. O investiție bine gândită în materiale și instrumente consumabile dentare îți pot ajuta cabinetul stomatologic să se dezvolte în permanență. Însă, te întrebi cum?

Iată cum instrumentele și utilitățile dentare de unică folosință îți pot ajuta afacerea clinicii stomatologice:

Rentabilitate

Prin achiziționarea materialor de protecție a personalului medical la prețuri competitive și calitate superioară de la distribuitorul de produse dedicate cabinetelor stomatologice, Dent Factory, orice clinică dentară va salva o mulțime de costuri, timp, material și muncă.

Cu o vastă experiență în alegerea celor mai bune echipamente pentru cabinetele stomatologice, Dent Factory a adus în piața românească o gamă largă de consumabile dentare, produse, materiale și dispozitive de ultimă generație, pentru a îmbunătăți sănătatea dentară și bunăstarea comunității.

În comparație cu investițiile în materiale costisitoare din oțel care trebuie să fie dezinfectate și sterilizate de fiecare dată, utilizarea instrumentelor și produselor dentare de unică folosință de înaltă calitate, poate aduce unei clinici dentare atât beneficii financiare, cât și de imagine.

O igienă mai bună în clinica stomatologică

O igienă corectă este esențială în toate clinicile dentare, în special atunci când trebuie eliminate obiectele folosite, șervețelele murdare, dinții îndepărtați și alte implanturi. O practică dentară care folosește consumabile dentare are la îndemână pentru orice procedură un nou set de instrumente, pe care îl poate elimina imediat după utilizare. Acest lucru este esențial pentru a reduce riscul de răspândire a infecțiilor și microbilor.

Când vine vorba despre igienă, cabinetele stomatologice ar trebui să fie locurile în care să se găsească cei mai puțini microbi. Într-un cabinet medical în care este asigurată efectuarea curățeniei și dezinfectării zilnice, pacienții se simt mai siguri în legătură cu sănătatea lor, ceea ce îmbunătățește imaginea clinicii stomatologice. Nici o persoană nu-și va dori să-și viziteze medicul dentist dacă în clinica în care operează nu se respectă curățenia și instrumentele nu sunt curățate cu atenție. Un cabinet stomatologic va economisi timp și efort dacă va investi în instrumente și produse dentare de unică folosință de înaltă calitate.

Îmbunătățește calitatea actului medical

Practicarea unei igiene bune, utilizarea consumabilelor dentare de înaltă calitate și oferirea unor servicii eficiente cu instrumente mereu pe stoc, va îmbunătăți semnificativ calitatea actului medical. Acest lucru va ajuta orice clinică stomatologică să atragă mai mulți clienți și să-i fidelizeze pe cei existenți, susținându-și astfel afacerea într-un scenariu competitiv. Un brand puternic și respectat este cheia unui cabinet stomatologic de succes în București.