Dulciuri și călătorii - Vacanțe dulci pentru toți iubitorii de deserturi

BUCURESTI - 11 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Fără dulce, ar fi o lume anostă, așa-i?

Și eu sunt o iubitoare a deserturilor, mai ales a acelora preparate cu măiestrie. Aspectul, gustul, mirosul, calitatea ingredientelor sunt cele care fac diferența între un desert ok și unul memorabil. Dar dacă vorbim și de un cadru spectaculos, cum ar fi un peisaj de pe Coasta Amafitană sau din Insula Capri, ce să mai...desertul devine un moment etern.

Cred că nu mai este nevoie să îți spun cât de mult iubesc călătoriile. Cei care îmi citiți blogul știți asta de ani buni. Dar nu știu câți dintre voi știați sau împărtășiți și pasiunea pentru preparate dulci. Favoritele mele sunt cele cu ciocolată! Și patiseria franțuzească. Dar îmi mai place foarte tare ca prin deserturile pe care le savurez, să descopăr cultura țării respective. Așa cum gastronomia este un ambasador al culturii respective, această nișă a deserturilor crează o legătură aparte între mine, ca vizitator și locul respectiv. Așadar, îmi place să caut locuri și preparate autentice, care să mă ajute să descopăr destinația. Și de multe ori, răspândirea vastă a restaurantelor și a preparatelor internaționale face ca acest proces să nu fie foarte la îndemână. Dar mă străduiesc, de fiecare dată, să găsesc, pe ici, pe colo, câte un locșor unde se prepară d-ale locului. Rețete moștenite, metode de preparare inedite și oameni drăguți. Aceste lucruri le descopăr, mai mereu, odată cu preparatul. Și mă bucură foarte mult!

În acest articol, îți povestesc despre câteva destinații unde am avut ocazia să mă răsfăț cu diferite deserturi și sper să îți facă plăcere și ție, să le descoperi. Și dacă ai găsit locuri și mai și decât acestea, poate în locuri mai îndepărtate, sunt curioasă să aflu despre acestea!

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCA PAVEL să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!