Este Dubai o destinație de vacanță pentru toată lumea?

BUCURESTI - 9 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Aici, vremea pentru plajă este excelentă, posibilitățile de vizitare și de distracție sunt nenumărate, shopping-ul este la ordinea zilei iar tarifele sunt foarte avantajoase. O ofertă de vacanță de în Dubai, la un hotel bun, pornește de la aproximativ 600 EUR/persoană. Desigur, vorbind despre Dubai, care este lumea tuturor posibilităților și - implicit - a multor oameni cu bugete nelimitate, poți opta pentru servicii de lux și nu vei fi dezamăgit. Aici, vorbim de tarife mai mari dar asta este una dintre atuurile Dubaiului: diversitatea și stratificarea serviciilor în funcție de ceea ce ți se oferă. În Dubai poate merge orice persoană care își permite să își achiziționeze un pachet turistic și care mai are și câteva sute de euro la el, dar Dubai oferă posibilități infinte dacă bugetul este pe măsură. Să vedem cât de inspirată ar fi o alegere de vacanță în Dubai, pentru tine și pentru cine aș recomanda eu această destinație.

Din punctul meu de vedere, ca specialist în turism, recomand Dubai celor care își doresc cu adevărat să exploreze o lume a viitorului, avangardistă chiar, o lume a tehnologiei și a comerțului de vârf și a abundenței. Trebuie ca turistul să rezoneze cu aceste caracteristici, pentru a se simți bine în Dubai. Metropola oferă deschidere la o piață de lux a produselor de tot felul și a serviciilor dintre cele mai diverse. Este una dintre cele mai mari piețe comerciale din lume și totul se învârte în jurul consumului. 

De-a lungul timpului, am cunoscut foarte mulți clienți care au mers în Dubai. Din experiența mea și a lor, pot să concluzionez că Dubai este o lume pe care o poți descoperi, atâta vreme cât ești dispus să cheltuiești. Cu cât bugetul tău va fi mai mare, cu atât ți se vor deschide numeroase posibilități de a gusta din această lume și vei putea simți ce are de oferit Dubai. Aici, totul este despre entertainment, shopping, comerț și tehnologie. Turiștii care s-au simțit cel mai bine în Dubai, au fost cei care se simt bine în aglomerările urbane, cei care au avut buget generos și care și-au permist să cheltuiască suficient pentru a vizita obiectivele turistice (unele dintre ele au tarife piperate), pentru a lua masa la restaurante de clasă și care au încercat distracții felurite și s-au bucurat de reale sesiuni de shopping. 

Atracții și obiective turistice din Dubai

Aici vei găsi cele mai cunoscute atracții din Dubai!

Cu siguranță ai auzit de mai toate, așa că dacă vei merge în vacanță în Dubai, asigură-te că vei ajunge la ele. Pentru că au devenit deja simboluri ale metropolei și nu poți spune că ai vizitat cu adevărat Dubai, dacă nu ai reușit să le vizitezi pe toate acestea.

Skydive deasupra The Palm Jumeirah

Insula The Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari creații din turismul mondial. Arhipelagul în formă de palmier pe care sigur îl știi, oferă atât posibilități de cazare de lux cât și una dintre cele mai tari activități pe care o poți face aici. Este vorba de skydive. 

Adică vei fi la aproximativ 4000 m deasupra insulei de unde vei face un salt în gol, cu parașuta.

Taguri: ancapavel.ro