INSPIRAȚIE PENTRU NOUL DESIGN SCANDINAV 2019

BUCURESTI - 18 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Smukt Liv , partner premium în România al Bolia .com, promovează doctrina unui design interior sustenabil în stil scandinav. Designul nordic ține de simplitate, relaxare, funcționalitae și rafinament, și este integrat în piese de mobilier și decorațiuni artizanale, create din cele mai fine materiale.

INSPIRAȚIE PENTRU NOUL DESIGN SCANDINAV 2019

INSPIRAȚIE PENTRU NOUL DESIGN SCANDINAV 2019

Noua colecție de mobilier scandinav înseamnă mult mai mult decât materiale prime procurate în mod sustenabil, manopera desăvârșită și un design atrăgător. Noua noastră colecție a fost concepută cu un accent puternic pe materiale naturale, autentice și durabile în timp. Ne-am rafinat noile piese de mobilier de interior și exterior - de la alegerea materiilor prime durabile, până la caracteristicile frumoase și detaliile de inspirație în realizarea fiecărui model de design scandinav.

Ne-am îndrăgostit de lemnul masiv, oțelul inoxidabil și construcțiile metalice rafinate, de pielea naturală de cea mai bună calitate, ceramică și teracotă, sticla ușoară și aerată, dar și de clasica marmură. Culorile sunt luxoase și exclusive. Nu-ți face griji. Culorile pământului, nuanțe de gri, o paletă cromatică alcătuită din marouri, roșu cald, verde și albastru închis, toate combinate cu pasteluri moi - nud, culoarea nisipului, galbenul pudrat și rozul trandafiriu. Toate contrastează cu tonuri limpezi de galben, albastru, roșu și verde pentru a împrospăta universul calm nordic, noul design scandinav.

În acest an, patru universuri diferite de colecție definite în grupuri de stil vor fi în centrul atenției în fiecare interior de casă; Simfonia Liniștii, Natura Dramatică, Poeticul Burghez și Retro Urban.

Simfonia Liniștii

În acest an, vom complimenta noul design scandinav cu un sentiment de lux subtil. Noua colecție se concentrează pe valorile personale emoționale și refugiul tău din citadin într-un sanctuar al liniștii și relaxării. Simfonia Liniștii creează armonie între om și natură.

O abordare minimalistă și curată în ceea ce privește designul și interiorul casei tale. Mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de patrimoniul designului scandinav.

Natura Dramatică

Dramatismul naturii este principala sursă de inspirație pentru acest nou univers de colecție. Experimentăm contacte diferite de epocă, care fuzionează într-un mod dramatic, amestecând trecutul și prezența din romantismul întunecat.

Istoria va fi repovestită. Este vorba despre instinct și intuiție, despre sentimente și emoții - dar cel mai important despre reîncărcarea și reconectarea cu natura.

Poeticul Burghez

Explorăm un basm modern, cu accent pe senzualitate și feminitate, care oferă în fiecare piesă de mobilier o mulțime de detalii surprinzătoare. Poeticul Burghez complimentează natura așa cum nici nu ți-ai imaginat-o, printr-o colecție unică de flori și efecte delicate pe alocuri.

Ce modalitate mai bună de a crea un decor scandinav într-un stil romantic și poetic decât cu pasteluri moi și forme organice relaxante?

Retro Urban

Niciodată nu ne vei găsi lipsiți de un stil jucăuș, curios și experiențial. Explorând universul Retro Urban, vei găsi un suflu tineresc, cu rădăcini în cultura industrială și de stradă în stil retro - pentru un decor în stilul Memphis al anilor `80 și `90.

E vorba de termenul "noustalgia". De când istoria și cultura sunt împărtășite la nivel global și creează conexiuni între oamenii, devenim mai nostalgici și ne concentrăm pe trecut. Ne mutăm din orașele mari către suburbii mai liniștite cu un simț urban dezvoltat.

Și nu uita, nimeni nu trăiește ca tine.

 

Taguri: smukt livdesign nordicbolia