Mărirea sânilor cu implanturi mamare

BUCURESTI - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Mărirea sânilor, numită și mamoplastie de augmentare, este o intervenție chirurgicală estetică care implică inserarea unor implanturi mamare siliconice sau saline pentru a îmbunătăți atât volumul, cât și forma sânilor. Operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare îți poate oferi acei sâni mari, plini și fermi pe care ți i-ai dorit dintotdeauna.

Dr. Alin Bortolini, în cadrul Be Perfect București, folosește numai implanturi siliconice de ultimă generație și de cea mai bună calitate, Mentor, rotunde sau anatomice, mici sau mari, adaptate fiecărei paciente în parte. Îndepărtarea implantului mamar și intervențiile chirurgicale de revizuire a implantului mamar sunt alte versiuni specializate din categoria chirurgiei sânilor.

Conceptul de frumusețe integrată Be Perfect București

Mărirea sânilor cu implanturi mamare este disponibilă în cadrul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București, în clinici ultramoderne și confortabile din locații de top din București. 

Dr. Alin Bortolini este medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie reconstructivă și membru al Colegiului Medicilor și al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România. 

Dr. Alin Bortolini nu face compromisuri nici la calitatea materialelor, nici a aparaturii și nici în ceea ce privește educatia sa continuă, oferind implanturi mamare pentru femei de toate dimensiunile, formele și formele.

La ce te poți aștepta?

Operația de mărire a sânilor începe cu alegerea implantului cel mai potrivit pentru dimensiunea și tipul corpului tău, dar și în funcție de dorințele personale. Dr. Alin Bortolini are multă experiență în a te ajuta să găsești implantul mamar care se potrivește cel mai bine pentru tine, dar în cele din urmă alegerea este a ta. 

Atât implanturile mamare saline, cât și cele siliconice sunt sigure și aprobate de FDA. Majoritatea pacientelor pun în balanță modul în care se simt și arată implanturile cu costul general, deoarece prețul unui implant mamar variază între tipuri – de exemplu, implanturile anatomice sunt mai scumpe cu 200 euro decât cele rotunde. Există, de asemenea, diferențe în fermitate și formă (adică implanturile anatomice ”în formă de lacrimă” și implanturi rotunde cu polul superior bombat). În funcție de ce nivel de fermitate și formă preferi, Dr. Alin Bortolini te va ajuta să alegi ceea ce funcționează mai bine pentru tine și corpul tău.

Operația de mărire a sânilor durează 1-2 ore, iar timpul de recuperare este de 3-5 zile pentru activitățile zilnice obișnuite și de 2 luni înainte de orice exercițiu intens sau sport.

Implanturile mamare sunt potrivite pentru tine?

Alegerea de a avea implanturi mamare este o decizie importantă, dar oferă și beneficii uimitoare purtătoarelor. Un corp bine proporționat, cu sâni atractivi, plini și fermi poate deveni realitate și pentru tine. Programează o consultație pentru a afla mai multe despre mărirea sânilor cu implanturi mamare cu Dr. Alin Bortolini.