O saltea Auping Evolve pentru fiecare corp

Cluj - Napoca - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Salteaua Auping Evolve este prima saltea complet circulară din lume. O saltea realizată din dragoste și pasiune, dar și cu grijă și responsabilitate față de tine, corpul tău și mediul înconjurător. De aceea, Auping Evolve este disponibiă în trei versiuni, fiecare saltea cu zonare diferită, pentru fiecare corp.

Pe baza corpului tău, poți alege salteaua cu tipul de suport care ți se potrivește cel mai bine. Acest lucru te asigură că coloana vertebrală va fi într-o poziție naturală bună, din cap până în picioare. În acest fel, corpul tău se va putea relaxa complet și se va recupera în timpul nopții. 

Auping Evolve a câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design Award 2020

Juriul celei mai renumite competiții de design din lume a onorat Auping Evolve cu Red Dot Design Award pentru categoria Product Design 2020. Premiul ”Red Dot” a fost acordat conceputul Auping Evolve pentru calitatea excelentă și designul unic al acestei prime saltele circulare din lume.

Care saltea Auping Evolve ți se potrivește cel mai bine?

Saltea Auping Evolve I. Umerii, talia și șoldurile tale au aproximativ aceeași lățime? Atunci salteaua Auping Evolve I este cea mai potrivită pentru tine. Această saltea are zone distribuite uniform.

Saltea Auping Evolve Y. Dacă umerii tăi sunt mai lați decât talia și șoldurile, vei dormi profund pe salteaua Auping Evolve Y. În această saltea, zona umerilor este poziționată puțin mai adânc în saltea decât zona șoldurilor.

Saltea Auping Evolve X. Dacă umerii și șoldurile sunt mai late decât talia, vei dormi cel mai confortabil pe salteaua Auping Evolve X. În această versiune Evolve, atât zona umerilor, cât și cea a șoldurilor sunt puțin mai moi. Zona taliei, care se află între cele două zone de mai sus, este puțin mai fermă, oferindu-i un sprijin optim.

Zonare mai bună pentru saltelele Auping Evolve

Gama Auping Evolve este realizată din materiale inovatoare și prezintă un design complet nou. Pe baza noilor perspective și informații, am reexaminat structura și zonarea saltelei. Zonele de sprijin se concentrează pe umeri, talie și șolduri, asigurându-te că coloana vertebrală rămâne într-o poziție naturală corectă.

Zonele de sprijin ale majorității saltelelor sunt construite simetric din centru, fiecare zonă susținând o parte diferită a corpului; umeri, talie și șolduri. La Auping Evolve, salteaua este construită de la cap. 

Această zonare asimetrică înseamnă că Auping Evolve îți va sprijini și mai bine corpul, permițându-i corpului să se relaxeze și să se recupereze în timpul nopții. De asemenea, o pernă potrivită este esențială pentru obținerea suportului potrivit.

Alege noua saltea complet circulară Auping Evolve, o saltea menită să protejeze mediul înconjurător și să-ți asigure un somn mai confortabil și mai sănătos.