Optiuni pentru augmentarea buzelor

BUCURESTI - 25 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Buzele frumoase și pline sunt o caracteristică la care aspiră multe femei. Sunt persoane care se nasc cu buze pline și bine conturate în mod natural, în timp ce altele nu, iar în multe cazuri volumul de buze se pierde pe măsură ce îmbătrânim. Vestea bună este că se poate obține fără probleme aspectul pe care îl doriți, cu o gamă de opțiuni sigure și eficiente de mărire a buzelor, dar și cu ajutorul unui chirurg cosmetic cu experiență.

Există diferite opțiuni pentru augmentarea buzelor în funcție de tipul procedurii și de metabolismul fiecărei persoane, care pot părea copleșitoare, dar care vă pot permite, de asemenea, să alegeți tratamentul perfect. Iată diferitele tipuri de tratamente de mărire a buzelor disponibile în prezent:

Injectarea buzelor cu acid hialuronic

Cel mai popular și simplu tratament pentru augmentarea buzelor constă în procedurile injectabile care sunt materiale de umplere a țesuturilor moi ce adaugă volum și contur buzelor. Buzele injectate cu acid hialuronic arată și se simt natural, cu o perioadă de recuperare scurtă și fără angajament pe termen lung, ceea ce face ca acest tratament de mărire buze să fie perfect pentru ocazii speciale sau pentru o schimbare de look temporară.

Procedura implică o scurtă sesiune de mici injecții, fără durere sau disconfort. În plus față de volum, procedurile injectabile pot fi folosite pentru a modela cu precizie buzele pentru un aspect senzual și tineresc. Tratamentul cosmetic durează în medie 12-18 luni. Procedurile injectabile obișnuite includ formule de acid hialuronic precum Juvederm sau Teosyal.

Transfer de grăsime

Această procedură folosește propria grăsime a pacientei pentru a mări buzele. Luând grăsimea dintr-o zonă a corpului, cum ar fi șoldurile, stomacul sau coapsele, celulele sunt apoi purificate și injectate în buze. Transferul de grăsime este o procedură mai puțin obișnuită pentru buze, deoarece necesită o procedură separată pentru recoltarea grăsimii, dar oferă o mărire foarte naturală.

Dezavantajul acestei proceduri este că organismul va absorbi unele dintre celulele grase în primele șase luni după procedură, ceea ce poate fi oarecum imprevizibil. Totuși, volumul care rămâne după această perioadă este permanent.

Implanturi pentru augmentarea buzelor

Implanturile de buze pot fi o soluție permanentă pentru mărirea buzelor, dar sunt utilizate mult mai puțin frecvent. Sunt disponibile pentru pacientele care au decis că ar dori să-și mențină rezultatele de mărire pe termen lung. Implantul este permanent, dar poate fi îndepărtat dacă este necesar.

Consultație pentru mărirea buzelor

Mărirea buzelor este o procedură extrem de personalizabilă, așa că va trebui să începeți discutând obiectivele dvs. cu un chirurg estetic. Dr. Alin Bortolini, fondatorul conceputul BePerfect București este un chirurg priceput în diferite metode de mărire a buzelor și vă va putea ajuta să alegeți opțiunea potrivită pentru dvs.