Recomandările mele de vacanță: plajă, aventură sau city break

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pe blogul meu de călătorii, ANCAPAVEL.RO, îți ofer inspirație pentru vacanțele tale, în primul rând. Sunt de părere că înainte de a face o alegere de vacanță, oamenii vor să vadă, să simtă, să își facă o impresie despre locurile în care vor să meargă. Vor să știe dacă merită sau nu. Îmi doresc să te ajut să îți faci o impresie cât mai clară, atât prin prisma experiențelor mele de călătorie, cât și prin cele ale turiștilor mei.

Recomandările mele de vacanță: plajă, aventură sau city break

Recomandările mele de vacanță: plajă, aventură sau city break

Pe blogul meu de călătorii, vei vedea 3 categorii mai de destinații de vacanță.

Prima dintre ele este cea a destinațiilor la plajă.

Aici vei găsi povestiri din vacanțele mele în Turcia, în Grecia, în Spania, Cipru și multe altele. Pe lângă părerile concrete de la fața locului, pe lângă informațiile pe care este bine să le cunoști despre cele vizitate, am vrut să te ghidez inclusiv în alegerea unor hoteluri sau a unor oferte de vacanță. 
A doua categorie este cea a destinațiilor de aventură. 

Vei putea citi și vedea numeroase fotografii despre vacanțe în Tunisia, Iordania, Dubai, Egipt, Sri Lanka sau Maroc. Pentru toți cei care au alocate minim 7 zile de vacanță și un buget mai generos, recomand să vă inspirați de aici și să încercați asemenea experiențe. Vei descoperi fel de fel de culturi și civilizații și frumuseți ale naturii care mai de care. 

Iar a treia categorie este cea a orașelor europene, mai exact a city break-urilor în Europa.

Numeroase orașe pe care le-am vizitat sunt prezente aici. Atâta istorie și atâtea obiective turistice se găsesc pe frumosul nostru continent, încât odată ce ai ales să vizitezi un oraș, te vei gândi deja, la următorul de pe listă. Vei găsi recomandări de călătorie în Europa, ghid al obiectivelor turistice și impresii de la fața locului. Ai chiar și anumite recomandări de restaurante și de distracții. 
Și indiferent de unde îți plănuiești să mergi în vacanță, tot pe ANCAPAVEL.RO poți rezerva online orice tur sau excursie locală.