Românii vor, din nou, să meargă în vacanță în Grecia! Ce să aștepți de la o ofertă de vacanță în Grecia?

BUCURESTI - 15 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

După această perioadă de stat la cutie, au reînceput să apară primele căutări de oferte de vacanță. După o pauză de aproape 3 luni, săptămâna aceasta a fost prima în care s-a resimțit interesul față de programarea vacanței de vară. Și cum Grecia se află în topul preferințelor turiștilor români (și nu numai), foarte mulți au început să caute deja o ofertă de vacanță avantajoasă în Grecia.

De ce o ofertă în Grecia?

Pentru că Grecia este superbă. Simplu. Fără prea multe explicații pompoase. Atâta insule frumoase, cu apă cristalină sau turcoaz, cu plaje sălbatice sau pline de distracții, cu nisip fin sau pietre...și lista poate continua la nesfârșit. Atât de divers este relieful și întregul tablou de vacanță în Grecia.
Practic, un sejur în Grecia poate satisface, fără greș, pe oricine. Pe absolut oricine. De la cei care își doresc o vacanță ieftină dar fermecătoare, până la cei care vor o un sejur de lux. Facilități pentru toate preferințele, gusturile și bugetele. Și o gastronomie...despre care nu cred că mai are rost să îți povestesc.

Printre cele mai cunoscute insule vizate de turiștii români se enumeră Creta, Rodos, Santorini, Corfu, Lefkada, Mykonos, Skyathos, Zakynthos sau Parga. Asta cât să trecem în revistă câteva dintre cele mai cunoscute. Pentru că pe oricare insulă grecească ai ateriza, pun pariu că vei fi încântat!