Salteaua ta Auping e la fel de unică ca personalitatea ta

BUCURESTI - 2 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Investiția într-o nouă saltea, chiar dacă este o investiție inteligentă, poate fi o activitate descurajantă cu atâtea alegeri disponibile pe piață. De ce? Tu vrei doar să dormi cât mai bine posibil și mai sănătos, însă poate fi dificil să știi exact de ce ai nevoie.

Ți-ar trebui o saltea, dar și un topper? Câte zone de confort poate avea o saltea și de câte ai avea nevoie pentru a te bucura de un somn odihnitor și adânc? De unde știi ce îți place dacă încerci o saltea timp de două minute într-un showroom? Acestea sunt întrebări potrivite care pot rezolva problema alegerii unei saltele, însă la care nu ar trebui să răspunzi singur. În schimb, considerăm că este important ca fiecare persoană să obțină o saltea adaptată cerințelor sale specifice.

La Auping îți oferim posibilitatea de a-ți configura salteaua după propriile nevoi, folosing configuratorul de saltele www.auping.ro

Care este cea mai bună saltea de pat pentru tine? Experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România, Auping:

Saltea Auping Inizio îți oferă calitatea înaltă specifică Auping, dar la un preț accesibil. Conform Asociației Olandeze a Consumatorilor, Auping Inizio este o alegere bună datorită sistemului său de ventilare a aerului prin interiorul acesteia.

Salteaua Auping Adagio îți pune la dispoziție cinci zone de confort și susținere (cap, umeri, spate, șolduri și picioare), dar și un strat de confort Latex Perfo cu sistem de aerisire. Auping Adagio este potrivită pe orice bază de pat.

Salteaua Auping Cresto oferă cinci zone de confort, suport și elasticitate pentru zona umerilor, dar și un strat ventilat fabricat din Latex Pura ce conferă saltelei fiabilitate, dar și o textură moale. Materialul Șatex Pura are un procent ridicat de latex natural, ceea ce garantează o ventilație excelentă și asigură o temperatură optimă în timpul nopții.

Salteaua Auping Maestro are cinci zone de confort, fiecare dintre acestea susținând o anumită parte a corpului: cap, umeri, zona lombară, șolduri și picioare și este recomandată pentru persoanele care dorm preponderent pe spate și pe lateral. Salteaua Maestro este echipată cu Vita Talalay Origins®, un strat natural de confort, fără materiale artificiale adăugate.

Salteaua Auping Vivo este realizată din materiale de o calitate atât de înaltă încât nu este necesar să o întorci de pe o față pe alta și cu partea de sus în jos, fiind considerată de către Asociația Olandeză a Consumatorilor ca fiind cea mai testată și solicitată saltea Auping.

Auping Evolve este salteaua cu cel mai bun sistem de ventilare pentru că nu conține spumă, este prima saltea complet circulară din lume, este o saltea creată din oțel și poliester, ale cărei materiale pot fi refolosite neîntrerupt pentru a realiza saltele noi, și, în plus, este un produs câștigător Red Dot Design Award 2020.

Salteaua tapițată Auping Comfort respectă cele mai înalte standarde Auping și în combinație cu prețul excelent, asigură plăcerea unui somn sănătos pentru toată lumea.

Salteaua tapițată Auping Deluxe are cele cinci zone de confort, dar și o suprafață extrem de moale și flexibilă pentru zona umerilor.

Salteaua tapițată Auping Kiruna are nu mai puțin de șapte zone de confort și două tipuri de arcuri pentru o susținere perfectă.

Salteaua tapițată Auping Prestige este o saltea de lux cu cinci zone de confort. O saltea tapițată trebuie folosită întotdeauna în combinație cu o saltea superioară.

De ce să alegi saltelele Auping?

Saltelele Auping sunt fără cusur, adică au fost concepute pentru a-ți crea un univers întreg în timpul somnului. Atenția la detalii și grija față de confortul tău reprezintă principalele divize Auping. Saltelele Auping sunt realizate manual, au încorporată tehnologie specială şi materiale de foarte bună calitate. Toate saltelele, indiferent de colecția selectată, sunt concentrate către confort şi au în comun faptul că sunt prietenoase cu trupul tău şi cu mediul înconjurător. 

Alege o saltea menită sa-ți asigure un somn odihnitor de foarte bună calitate mereu și mereu. Vizitele la showroom-ul Auping se realizează doar cu programare. Ne găsești pe str. Puțul lui Zamfir nr. 45-47, București, România.