Totul despre Blefaroplastie

BUCURESTI - 27 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Blefaroplastia, cunoscută și sub numele de “lifting al pleoapelor“, este o procedură chirurgicală a pleoapelor, cel mai frecvent efectuată pentru a corecta lăsarea acestora în jurul ochilor și pentru a restabili un aspect mai tineresc. Blefaroplastia este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice efectuate în fiecare an datorită costului rezonabil, timpului de recuperare rapid și eficacitatea intervenției.

Dacă te gândești să optezi pentru această intervenție chirurgicală, trebuie să cunoști câteva lucruri despre procedura de blefaroplastie înainte de a o efectua. Iată o listă cu șapte lucruri de știut despre blefaroplastie:

1.     Nu este doar pentru pleoapele lăsate.

În timp ce pleoapele lăsate reprezintă, probabil, punctul central de interes al acestei proceduri, blefaroplastia poate corecta și umflăturile pleoapelor superioare (de obicei cauzate de excesul de depuneri de grăsime), pliurile de piele proeminente de la nivelul pleoapei superioare, pungile de sub ochi, ridurile și excesul de piele.

2.     Nu oricine este un candidat ideal pentru procedură.

Candidații potriviți sunt bărbații sau femeile care au un țesuturile și muschii faciali sănătoși. Nefumătorii și cei care nu suferă de afecțiuni medicale care pot preveni vindecarea corectă sunt, de asemenea, ideali pentru procedură. Acesta este motivul pentru care o consultație inițială este atât de importantă pentru această procedură, pentru ca medicul chirurg să se asigure că pacientul va primi beneficiile complete din această procedură.

Recuperarea este scurtă.

În comparație cu alte proceduri cosmetice, timpul de recuperare al operației de blefaroplastie este scurt. De obicei, pacienții își pot relua activitățile normale în termen de 7-10 zile. Efectele secundare post-operatorii includ umflături, vânătăi, iritații și ochi uscați, toate fiind tratate cu medicamente și unguent. În timp ce rezultatele variază de la un pacient la altul, în general, o persoană se poate aștepta ca procedura de blefaroplastie să aibă rezultate de lungă durată.

O procedură chirurgicală accesibilă

Procedurile de chirurgie cosmetică nu sunt ieftine, dar blefaroplastia este una dintre cele mai accesibile - fără îndoială, un factor care a contribuit la creșterea popularității de-a lungul anilor. În plus, pe lângă riscul minim, procedura este de asemenea extrem de eficientă. Este atât de eficientă în restabilirea unui aspect tineresc, încât mulți oameni optează pentru blefaroplastie, mai degrabă decât pentru un lifting facial.

Operația de blefaroplastie este rapidă și simplă

Blefaroplastia este o procedură rapidă, de obicei una care poate fi finalizată în cel puțin o oră, cel mult două. Din acest motiv, și riscurile minime pe care le prezintă procedura. Este de obicei o intervenție chirurgicală în ambulatoriu, unde pacienților li se permite să meargă acasă în urma procedurii pentru a-și începe recuperarea.

În concluzie, când vine vorba de blefaroplastie, beneficiile depășesc în mare parte riscurile pentru majoritatea pacienților. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, contactați-ne astăzi la BePerfect București.