Trind, primul pas catre unghii sanatoase

BUCURESTI - 4 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Secretul Trind constă în echilibrul dintre rezistență și umiditate!

Trind Nail Repair este un întăritor de unghii extrem de eficient, deoarece se bazează pe știința unghiilor - onychology, care examinează în detaliu structura unghiilor. Formula sa unică întărește structura naturală a unghiei prin moleculele proteice care pătrund profund în aceasta, fără a modifica echilibrul agenților hidratanți esențiali.

Trind, primul pas catre unghii sanatoase

Trind, primul pas catre unghii sanatoase

Unghia devine puternică, flexibilă și suplă, deoarece are acel echilibru perfect dintre rezistență și umiditate. Astfel, formula Trind devine primul pas pentru unghii sănătoase, fiind creată special pentru a hidrata și preveni uscarea unghiilor.

Despre structura unghiilor 

Unghia este formată din trei straturi de molecule de proteine ​​separate prin straturi naturale de hidratare - echilibrul perfect este de 82% molecule proteice și 18% lichide naturale pentru unghii. Acest fluid acționează ca adeziv pentru proteine ​​și ca agent de hidratare, pentru a menține unghia suplă. Când umiditatea scade sub nivelul de 18%, unghiile devin fragile, casante și se pot exfolia.

Despre celelalte alternative

Întăritoarele tradiționale pentru unghii leagă proteina împreună, lăsând niciun spațiu pentru fluidul natural al unghiei. Întăresc unghia, dar o fac și fragilă. Pot fi dăunătoare atunci când sunt utilizate pe unghiile deshidratate, deoarece pur și simplu le usucă, atacând „ cimentul” intercelular, efect asemănător având și detergenții sau alte produse de curățat. Așa se explică de ce unele produse funcționează bine pentru o anumită perioadă de timp și apoi par brusc că își pierd din eficacitate.

Lacurile întăritoare pe bază de proteine ​​acționează ca oul aruncat pe parbrizul unei mașini, formând un strat dur și lucios care facilitează rezistența și strălucirea unghiilor. Însă, aceste tipuri de întăritoare nu modifică compoziția chimică a unghiei, deoarece moleculele de proteine ​​sunt prea mari pentru a pătrunde în unghie!

Întăritoarele cu mătase, diamante sau fibre de vată minerală adaugă rezistență, formând un înveliș protector. Dar, din nou, toate moleculele acestor materiale adăugate sunt prea mari pentru a pătrunde în unghie și, prin urmare, nu își schimbă compoziția chimică.

Lacurile întăritoare pe bază de plante, comercializate pentru proprietățile lor medicinale sau antioxidante, sunt concepute pentru a atrage sănătatea. Deși, este sigur să spunem că orice strat protector ajută la creșterea rezistenței, nu există studii concrete care să dovedească că aceste ingrediente contribuie în mod direct la întărirea unghiilor. Din nou, moleculele sunt prea mari pentru a pătrunde în unghie.

Formula unică Trind pătrunde în unghie și ajută la crearea unor ”pânze” rezistente de proteine, menținându-i acesteia și o umiditate adecvată. Unghiile devin puternice, flexibile și frumoase.

Produsele tratament unghii TRIND pentru îngrijire sunt dedicate celor care vor să își hidrateze și regenereze unghiile în spațiul special conceput pentru răsfățare de acasă, dar și pentru profesioniștii care și-au propus să ofere soluții eficiente și durabile clienților.