Tu cum iți păstrezi dinții albi?

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

TU CUM ÎȚI PĂSTREZI DINȚII ALBI?

Imaginează-ți că te întâlnești cu persoana ta preferată din lume și încearcă să nu-i zâmbești: este destul de greu, nu-i așa? Zâmbetul este atât de puternic încât poate să te facă mai fericit, nu doar să reflecte starea ta actuală. Deci, de ce nu zâmbim mai mult? De cele mai multe ori cauza principală sunt dinții pătați sau îngălbeniți.

estetica dentara

estetica dentara

Noi, la clinica stomatologică Velvet Dental Clinic, am pregătit 5 sfaturi pentru a opri decolorarea dinților și pentru ca tu să-ți menții un zâmbet sănătos:

Înlocuiește cele 2 băuturi dulci pe care le bei zilnic, cu apă.

Mulți dintre noi nu realizăm cât de multe băuturi cu calorii goale, dăunătoare pentru dinți consumăm în fiecare zi. Poți bea cu ușurință mai multă apă, având tot timpul la îndemână o sticlă cu apă. Astfel, vei consuma în mod natural mai multă apă și vei avea mai puțin loc pentru alte lichide din dieta ta. Dinții (și, eventual, talia ta) îți vor mulțumi!

Zilnic, periază-ți dinții de două ori și folosește ața dentară

Bacteriile implicate în formarea plăcii, se dezvoltă în mod natural pe tot parcursul zilei pe măsură ce mănânci. Cum le poți elimina? Pur și simplu, prin periajul și ața dentară. Medicii specialiști de la Velvet Dental Clinic recomandă spălarea de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi. Acest lucru va curăța bacteriile înainte ca acestea să provoace decolorarea și deteriorarea dinților.

Limba trebuie curățată în fiecare zi

De asemenea, aceste bacterii pot să se acumuleze pe limbă. Le poți îndepărta în același fel în care îndepărtezi bacteriile care se depun pe dinți: prin periaj! Produsele pentru curățarea limbii (cum ar fi racletele) sunt destul de comune acum și se găsesc în cele mai multe departamente de îngrijire orală. Periajul limbii poate ajuta, de asemenea, la prevenirea halitozei (respirația urât mirositoare), deci vorbim de o victorie proaspătă!

Programează-ți curățările și verificări dentare de rutină

Multe studii vorbesc despre cât de des oamenii ar trebui să meargă la medicul dentist. Noi, la Velvet Dental Clinic, recomandăm cel puțin o dată la 6 luni pentru adulți. În această perioadă, multe lucruri se pot întâmpla privind sănătatea ta orală, de aceea cu cât amâni mai mult cu atât e mai riscant pentru dinții tăi. Este mai bine pentru tine dacă medicii dentiști detectează problemele care cauzează mult prea repede modificări de culoare. Programează o consultație la fiecare șase luni pentru a te asigura că dinții sunt curățați cu atenție, de un medic specialist.

Albirea profesională a dinților

Dacă dorești să scapi de dinții pătați sau decolorați, cosmetica dentară este cea mai bună alegere pentru tine. Medicii specialiști de la Velvet Dental Clinic îți vor recomanda o opțiune de albire potrivită pentru dinții tăi. Tratamentele profesionale de albire sunt mai eficiente decât cele disponibile in magazine, astfel încât dinții tăi vor deveni mai albi mult mai rapid, sigur și cu mai puține efecte secundare.

Dacă ți-am trezit interesul și dorești să programezi o verificare dentară sau chiar un tratament de albire dentară, contactează-ne astăzi. La clinica stomatologică Velvet Dental Clinic te putem ajuta să obții un zâmbet pe care vei fi bucuros să-l arăți!