Vacanță la Disneyland Paris, recomandări cu cele mai tari trasee de bicicletă din Europa și locurile ideale unde poți vedea aurora boreală

BUCURESTI - 18 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

În fiecare săptămână, încerc să îți aduc noutăți și inspirație pentru următoarele tale vacanțe. Și - cumva - îmi doresc să mulțumesc pe toată lumea (știu că nu-i ușor) pentru că cititorii blogului meu, ANCAPAVEL.RO au diferite nișe de interes. Da, cu toții sunt iubitori de vacanțe dar fiecare are o arie de interes mai specifică. Spre exemplu, unii cititori sunt interesați de informații și recomandări despre orașe europene, alții vor să se inspire pentru următoarea vacanță la mare, alții sunt împătimiți ai muntelui sau interesați de circuite de aventură. Plus mulți alții care preferă cultura locală, obiceiurile, tradițiile sau vor să afle unde au loc următoarele evenimente importante (concerte, reprezentații culturale, târguri ș.a.m.d.). Iar eu vreau ca pe blog, fiecare să poată găsi măcar o felie din aria sa de interes, cu privire la călătorii.

Aurora boreală: unde se vede cel mai bine? Recomandări pentru o vacanță la

Aurora boreală: unde se vede cel mai bine? Recomandări pentru o vacanță la "luminile nordului"

Așadar, să vedem ce ți-am pregătit, în această săptămână.

Vacanță la Disneyland Paris

Am petrecut câteva zile la Disneyland Paris, special să îți pot recomanda cele mai importante informații și cele mai bune oferte de vacanță. Am fost mega-bucuroasă să îl reîntâlnesc pe Mickey Mouse și să mă las, din nou, vrăjită de universul copilăriei. M-am bucurat să văd o mulțime de copii și părinți bucuroși și nerăbdători să descopere atracțiile Disneyland. Am tresărit la toate paradele personajelor din timpul zilei, iar pe înserat, am admirat un show superb, de lumini și muzică, proiectat pe suprafața Castelului. Momentul meu preferat a fost dansul dintre Frumoasa și Bestia.
În acest articol, vei găsi un ghid cu informațiile cele mai utile pentru a petrece o vacanță reușită la Disneyland Paris dar și opiniile mele, recomandări diverse care te pot ajuta să îți planifici călătoria.

Vacanță pe bicicletă: trasee inedite și recomandări din Europa

În ultimii ani, a crescut foarte mult interesul oamenilor pentru plimbările cu bicicleta. Și nu doar așa...pe plan local, de colo până în coace. Putem vorbi despre adevărate mișcări sociale care promovează mersul pe bicicletă, iar turismul nu a întârziat să fructifice acest fapt, îmbucurător.
Așa că ți-am scris câteva recomandări de trasee interesante de bicicletă din Europa, pentru a-ți putea petrece o vacanță superbă. Mal ales că - la pachet - îți vei lua și mult-iubita bicicletă.
Am hotărât să îți ofer aceste recomandări pe care eu le consider inedite, așa că nu întâmplător am omis din listă Austria și vestiții Dolomiți, El Camino al Spaniei sau faimoasa Franța. Ideea a fost să îți ofer niște sugestii mai la îndemână, poate la care nici nu te gândeai, concret. Așa că am început cu Slovenia, pe care eu o consider foarte atrăgătoare și ofertantă, inclusiv din punct de vedere al traseelor de bicicletă, nu doar turistic. Apoi, ți-am mai recomandat alte câteva trasee din Cehia și din Elveția.
Sper să te inspire toate acestea și să facem chiar un schimb de impresii, referitoare la expedițiile tale pe două roți. Aștept cu interes!


Aurora boreală: unde se vede cel mai bine? Recomandări pentru o vacanță la "luminile nordului"

De multe ori, mă inspir din solicitările clienților mei, atunci când scriu recomandări. Turiștii îmi indică, de multe ori, care sunt trendurile și ce le atrage cel mai mult interesul. În ultimii doi ani, am primit tot mai des întrebări legate de o vacanță la aurora boreală. Și mai toți erau destul de nedumeriți. Nu le era foarte clar unde ar trebui să meargă și mai ales - cum și când să ajungă acolo, pentru a vedea spectacolul luminilor verzi. Eu am făcut o selecție, în care se enumeră țări ca Norvegia, Finlanda și Irlanda. Asta pentru că, în opinia mea, turiștii români vor fi avantajați să aleagă aceste destinații și nu altele. Datorită legăturilor de zbor, distanțelor și atracțiilor de acolo. Va fi foarte interesant să afli mai multe despre frumusețea aurorei boreale și despre ativitățile pe care le poți face în aceste destinații nordice. Citește acest articol!

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!