Vacanțe pentru familii cu copii, vacanțe exotice sau croaziere. Tu la ce tip de vacanță te încadrezi?

BUCURESTI - 13 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Pe blogul meu de călătorii, ANCAPAVEL.RO, îți împărtășesc, de fiecare dată, cele mai interesante impresii și recomandări de vacanțe. Atât din experiența mea directă, de vizitare a destinațiilor respective cât și din experiența clienților mei. Pentru ca tu să poți să ai o vacanță reușită, exact așa cum îți dorești.

Vacanțe pentru familii cu copii, vacanțe exotice sau croaziere Tu la ce tip de vacanță te încadrezi?

Vacanțe pentru familii cu copii, vacanțe exotice sau croaziere Tu la ce tip de vacanță te încadrezi?

Astăzi, îți povestesc despre trei secțiuni importante și foarte vizitate de pe blog.

Destinații și vacanțe pentru familii

Prima despre care vreau să îți relatez este cea intitulată "destinații și vacanțe pentru famili'.
Aici îți recomand, de fiecare dată, doar acele destinații care știu sigur că se potrivesc celor care călătoresc împreună cu familia sau cu copiii.
Cum arată acele locuri? Din punctul meu de vedere, există câteva elemente de care țin mereu cont. Plaja trebuie să fie cu nisip fin iar intrarea în apă să fie una lină. Regimul de masă trebuie să fie unul potrivit familiei tale iar preparatele să fie gustoase. Pe cât posibil, restaurantele să fie variate, astfel încât să vă bucurați de o diversitate gastronimică. Serviciile de servire, serviciile spa și facilitățile pentru copii sunt foarte imporante și ele. Iar destinația trebuie să se potrivească dorințelor tale de relaxare sau de explorare.
Acestea sunt principalele lucruri de care eu țin cont atunci când recomand o ofertă de vacanță pentru familii cu copii.

Vacanțe exotice și circuite

Cea de-a doua secțiune despre care vreau să îți povestesc este cea a vacanțelor exotice.
Există numeroase oferte de vacanțe exotice dar eu mizez foarte tare pe partea de informare a turiștilor. Asta pentru că eu îmi doresc ca turistul să se simtă perfect, acolo. Să se întroarcă din sejurul său exotic total impresionat de destinațiile vizitate și de serviciile de care a beneficiat. Vreau ca el să își dorească cu nerăbdare următoarea vacanță. Cum pot face asta? Prin informare.

Atunci când promovăm o destinație exotică, este ușor să îi furăm privirea oricui. Dar este musai ca destinația exotică respectivă să se potrivească cu dorințele reale ale turistului. Așa că eu trebuie să cunosc ce își dorește el, cu adevărat pentru ca apoi să îmi dau seama dacă o destinație ca Zanzibar este potrivită pentru el sau dacă o vacanță în Kenya este chiar ceea ce își dorește clientul. Există destinații care mizează foarte mult pe experiențe și mai puțin pe calitatea serviciilor turistice și care nu sunt tocmai accesibile nici măcar ca legături de zbor. Sau destinații în care turistul va interacționa cirect cu culturi, oameni și obieciuri neobișnuite pentru el. Dar există și vacanțe exotice în destinații unde confortul primează. Precum Republica Dominicană sau Mexic. Odată informat, clientul își va face o părere mai clară refritor la ce îl așteaptă și putem ajunge pe aceeași lungime de undă. De aici, găsim împreună, varianta cea mai potrivită.

Iar cea de-a treia categorie de care îți vorbesc astăzi, este cea a croazierelor. Unul dintre avantajele majore de a merge într-o croazieră este acela că poți vizita numeroase destinații, fără prea mult efort. Pe un vas imens, confortabil și cu toate facilitățile, vei colinda lumea întreagă. Poți alege dintre nenumărate itinerarii, în Europa, în America, Asia și orice alte colțuri de lume, pentru că toate sunt gândite special pentru ca turiștii să atingă destinațiile cele mai spectaculoase. Croazierele sunt experiențe foarte interesante și din ce în ce mai atractive pentru mulți turiști, indiferent de vârstă și de buget. Diversitatea ofertelor este foarte mare așa că poți alege exact ce îți dorești să vizitezi.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!