Rohde & Schwarz Topex va participa la CommunicAsia 2015 Singapore

BUCURESTI - 26 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Internet

Live site

Compania Rohde & Schwarz Topex are placerea de a fi din nou prezenta la evenimentul CommunicAsia Singapore, in perioada 2 – 5 iunie 2015. Evenimentul continua sa fie unul din cele mai importante din industria IT&C, unul ce stabileste directiile viitoare ale tehnologiei informatiei si ce se adreseaza problemelor critice din zona Asia Pacific.

Rohde & Schwarz Topex va participa la CommunicAsia 2015 Singapore
 CommunicAsia Singapore ne va oferi inca o data oportunitatea de a impartasi viziunea si experienta noastra in fata clientilor si de a interactiona cu acestia pentru a creste substantial afacerile noastre in zona Asiei. O data cu lansarea noului router Bytton DM-4G, dorim sa demonstram inca o data angajamentul nostru pentru calitate și consideram ca superioritatea produselor noastre va determina cresterea numarului de clienti

Constantin Dumitrescu, Director Marketing si Vanzari

In cadrul expozitiei, Rohde & Schwarz Topex va prezenta noul router-ul Bytton DM-4G, urmarind astfel sa furnizeze clientilor sai servicii care sa vina in intampinarea nevoilor acestora de investitii, securitate si simplitate.

Noul router-ul Bytton LTE suporta un al doilea modul radio pentru a sprijini simultan doua legaturi radio printr-un un singur dispozitiv. Acesta noua resursa radio s-a adaugat pentru a oferi o metoda de control asupra tipului de trafic permis cu diverse aplicații ale clientului de pe aceeasi unitate.

Din motive de securitate router-ul Bytton DM-4G include abilitatea de a imparti traficul (de a separa IP VPN-ul pentru aplicatiile de date si internet web) avand impact si asupra performantei aplicatiilor. Echipamentul suporta fie port RS232 fie RS485, USB, 3 porturi de switch Ethernet LAN, pana la 2 porturi Ethernet WAN cu punct de acces WiFi optional ce permite clientilor sa se conecteze la seriala, Ethernet si dispozitive WiFi.

Noul router M2M ofera clientilor posibilitatea de a conecta in acelasi timp doi operatori diferiti sau de a corecta erorile dintre cele doua retele LTE/3G.

Gama de routere Topex Bytton este utilizata pe scara larga in aplicatii M2M, cum ar fi transportul, POS retail, automatizari industriale, telemetrie, ATM backup, solutii de conectivitate la distanta.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Rohde & Schwarz Topex SA, o filială a companiei Rohde & Schwarz, este printre cele mai inovatoare companii europene producătoare de echipamente de telecomunicaţii, oferind o gamă largă de aplicaţii telecom. Compania are peste 20 ani de experiență în cercetarea, dezvoltarea și producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/topex-sa/rohde-schwarz-topex-va-participa-la-communicasia-2015-singapore