Macrom in Romania

BUCURESTI - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Auto

Tornado Trade are placerea de a va anunta introducerea pe piata din Romania a unui nou brand de multimedia pentru masini - Macrom

Tornado Trade are placerea de a va anunta introducerea pe piata din Romania a unui nou brand de multimedia pentru masini - Macrom.
Macrom este prima data inregistrata in Germania in anul 1983.
In cei 25 de ani de existenta Macrom s-a transformat si perfectionat continuu. In 1989 un grup de investitori au creat Macrom LTD cu sediul in Irlanda si un birou operational in Elvetia. In urmatorul an incepea deja extinderea distributiei in mai toata Europa si in tarile din estul indepartat.
In 1999 compania devine S.A. si isi pastreaza biroul din Elvetia, ca in ianuarie 2005 Macrom sa se mute in Italia pentru a face parte din Comunitatea Europeana.
Macrom este o companie care isi are toata activitatea orientata spre productia de
produse electronice audio/video pentru masina.
In Romania vine cu o serie de produse multimedia de buna calitate la preturi competitive.
Deviza celor de la  Macrom este de a permite consumatorilor sa aiba acces la multimedia in masina lor fara a fi nevoiti sa reconstruiasca intreg interiorul masinii pentru acest lucru.

Despre Tornado Trade

Tornado Trade comercializeaza si instaleaza, in centrele proprii de instalare, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto. Echipa tehnica are o experienta deosebita in instalari si poate sprijini si din punct de vedere tehnic reteaua de distributie.


www.tornadotrade.ro
Tel: 021 337 11 18
sales@tornadotrade.ro
marketing@tornadotrade.ro