Tornado Trade prezent la SIAB

BUCURESTI - 2 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Specializata in domeniul alarme, sisteme audio, video si accesorii auto, anul acesta Tornado Trade este prezenta la SIAB in calitate de importator unic pentru marcile MTX, Focal si Dietz. Pasionatii de tuning auto si nu numai sunt asteptati in Hala 2, stand 2407 cu OFERTE SPECIALE si SURPRIZE.

Tornado Trade aste pe piata accesoriilor auto din Romania inca din anul 1998 si pe piata mobile electronics din 2000. Tornado Trade este importator unic al marcilor MTX, Coustic, Focal, Dietz, Mutant, Hushmat, Autopage, Pyle si Autoleads. Toate aceste marci fiind distribuite prin reteaua de dealeri din toata tara.

Tornado Trade comercializeaza si instaleaza, in centrele proprii de instalare, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto. Echipa tehnica are o experienta deosebita in instalari si poate sprijini si din punct de vedere tehnic reteaua de distributie.

La SIAB Tornado Trade este prezenta cu marcile:
MTX - marca a firmei Mitek care inventeaza primul subwoofer special pentru auto si creeaza subwoofer-ul JackHammer. JackHammer este cel mai mare subwoofer construit vreodata, facut sa impresioneze. Practic nu-ti poti inchipui pana nu-l vezi. Are 59cm inaltime, cantareste 145Kg , si 12000 watt peak music power adica 6000 Watt RMS. El a fost montat pe un Pontiac in cadrul renumitei emisiuni Pimp my Ride.

Focal - este liderul calitatii in domeniul audio auto. Marca Focal este pe piata din Romania relativ recent, Tornado Trade devenind importator unic pentru aceasta marca la jumatatea anului trecut.
Compania Focal.jMlab a fost fondata in 1980 in Saint Etienne, Franta. De atunci a crescut ajungand in Top 3 printre cele mai bune companii de Hi-Fi loudspeaker din lume.

Anul acesta amplificatorul Focal FP Dual Monitor a fost premiat la CES pentru inovatie si design. CES este Consumer Electronic Show, cea mai mare expozitie de electronice din lume care are si o sectiune speciala pentru electronice auto si care are loc in fiecare an in ianuarie in Las Vegas.

Dietz - este unul dintre cei mai mari producatori germani de interfete, adaptoare si accesorii auto oferind o gama variata de accesorii dezvoltate in primul rand sub aspectul functionalitatii si a calitatii superioare.

Despre Tornado Trade

Tornado Trade comercializeaza si instaleaza, in centrele proprii de instalare, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto. Echipa tehnica are o experienta deosebita in instalari si poate sprijini si din punct de vedere tehnic reteaua de distributie.


S.C. Tornado Gomar Trade SRL
Cristina Georgescu
Coordonator Marketing
Str. Lanariei nr. 93-95, Sector 4 Bucuresti
021-337 11 18

office@tornadotrade.ro