Tornado Trade unic importator marca MTX in Romania

BUCURESTI - 22 mai 2006

Comunicat tip General in Auto

MTX este de acum si pe piata din Romania. MTX a inventat primul subwoofer special pentru auto si a creat subwoofer-ul JackHammer-cel mai mare subwoofer din lume.

Din luna mai 2006 Tornado Trade a devenit importator unic MTX in Romania. MTX este marca a firmei Mitek.

MTX a inventat primul subwoofer special pentru auto si a creat subwoofer-ul JackHammer. JackHammer este cel mai mare subwoofer construit vreodata, facut sa impresioneze. Practic nu-ti poti inchipui pana nu-l vezi. Are 59cm inaltime, cantareste 145Kg , si 12000 watt peak music power adica 6000 Watt RMS. El a fost montat pe un Pontiac in cadrul renumitei emisiuni Pimp my Ride.

Instalatia a fost compusa din 3 baterii deepcycle Optima, 6 condensatori Streetwires de 1F, 4 amplificatoare MTX TA81001 clasa D, 1amplificator MTX TA7804 Class AB 4-ch si 2 sisteme de difuzoare MTX TXC6.1. Toate acestea au creat un sunet cutremurator.

Episodul in care a fost montat subwoofer-ul JackHammer a avut cel mai mare raiting din toate cele 4 sezoane ale serialului.

MTX in filme. Firma a inceput sa faca echipa cu companiile de filme. Astfel produsele MTX au aparut in filmele blockbuster, ca de exemplu, Xtant poate fi vazut in Soul Plane si o spectaculoasa masina Demo MTX in filmul XXX2 – The next level.

Firma Mitek este si producatoarea marcilor Caustic, Xtant si Streetwires, firma Tornado Trade urmand sa le aduca pe piata din Romania incepand cu luna iunie a acestui an.

Tornado Trade aste pe piata accesoriilor auto din Romania inca din anul 1998 si pe piata mobile electronics din 2000. Tornado Trade este importator unic al marcilor Dietz, Mutant, Pyle si Autoleads. Toate aceste marci fiind distribuite prin reteaua de dealeri din toata tara.

Despre Tornado Trade

Tornado Trade comercializeaza si instaleaza, in centrele proprii de instalare, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto. Datorita acestui fapt echipa tehnica are o experienta deosebita in instalari si poate sprijini si din punct de vedere tehnic reteaua de distributie.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:

tel/fax: 021 337 11 18

office@tornadotrade.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tornado-trade/tornado-trade-unic-importator-marca-mtx-in-romania